Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zaslouženě porazila Dolní Benešov


Branky


9
Březová vyhrála o dvě branky nad Dolním Benešovem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o tři branky

Březová ve svém posledním zápase hostila na svém trávníku mužstvo z Dolního Benešova. V prvním poločase na trávníku domácí zcela dominovala. Po osmi minutách prošel mezi dvěma obránci jak nůž máslem Kříž a obstřelil brankáře Kubalu na přední tyčce – 1:0. Za pšt minut se Jakub Šuhajík dostal z výhodného střeleckého úhlu, ale stačil ještě nahrát Tomáši Křenkovi, který sklepával do prázdné branky – 2:0. Další šance zahodili Řehulka a po něm Pecka. Benešov snížil po dvaceti minutách, když Stříbný vybojoval míč u rohového praporku a jeho centr poslal z voleje do brány Jašek – 2:1. Snížit mohl Stříbný, ale přeloboval brankáře Hromadu i s brankou Na druhé straně zahodil další šanci Řehulka. Ve 38. minutě dlouhý nákop Husovského prodloužil hlavou Janík na Stříbného, který ale nedal. Platilo tak známe nedáš dostaneš. Pět minut před koncem poločasu pak nahrál Šustek Řehulkovi, který posunul míč mezi stopery na Tomáše Křenka, který zavěsil – 3:1. Hned vzápětí se míč odrazil na šestnáctku k Martinu Šuhajíkovi, který placírou přeloboval Kubalu – 4:1.

Benešov jen snížil

Ve druhém poločase tempo hry z domácí strany opadlo. Hosté začali trošku více zlobit a dočkali se v 55. minutě snížení, když Štefek propálil z velkého vápna brankáře Hromadu – 4:2. V 65. minutě se sám do šance řítil hostující Štefek, ale byl před vápnem sražen brankářem Hromadou, který ale za tento zákrok karu nevyfasoval. Následný přímý kop vyzněl do ztracena. Březová pak zahrozila Tomášem Křenkem, ale ten se vytačil ze střeleckého úhlu. V poslední příležitosti se po nahrávce Baránka ocitl Štefek, ale Hromada se překonat nenechal. Březová po podzimu obsadila sedmé místo. Benešov skončil dvanáctý.


Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zasloužená výhra. V prvním poločase jsme klidně mohli vést o pět branek. Ve druhém šla sice naše hra dolů, přesto jsme tři body udrželi a jsme nakonec spokojeni s 20 body po podzimu.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Nezachytili jsme začátek zápasu. Domácí nás přehrávali a prohrávali jsme o tři branky. Ve druhém jsme to to trošku oživili, ale dokázali jsme jen snížit. Moc se zápas nepovedl rozhodčímu.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] (55. J. Urbánek [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , T. Pecka [-] (46. J. Lichovník [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

FC Dolní Benešov B
M. Kubala [-] - M. Casey [-] , M. Janík [-] (80. S. Fluger [-] ) , M. Jašek [-] , D. Štefek [-] , M. Večerek [-] , L. Stříbný [-] (65. J. Janovský [-] ) , T. Koska [-] , T. Miketa [-] (46. J. Baránek [-] ) , R. Husovský [-] , J. Halfar [-]

ŽK: 50. J. Hromada , 65. P. Křenek , 67. T. Křenek .
Hráči zápasu: T. Křenek , J. Šuhajík , M. Šustek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PINČEK Milan - KREJČÍ Rostislav (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra hostů

Dolní Benešov je v tomto duelu favoritem. V týmu se nachází spoustu zkušených hráčů.

Tip: výhra domácích