Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 10:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiří Tengler pěti góly porazil Budišov


Branky


12

Dolní Životice vyhrály o pět branek nad Budišovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Dolní Životice přivítaly ve svém tradičním nedělním čase mužstvo Budišova. Domácí družina začala aktivněji a už ve třetí minutě nastřelil Leifert tyčku hostující branky. Zhruba po patnácti minutách hry se hra začala vyrovnávat a přelévat mezi šestnáctkami jednotlivých týmů. Žádna z družin si nevypracovala žádnou vážnější šanci. Životice se dostaly do vedení šest minut před přestávkou, když dlouhý míč prodloužil špičkou nohy Hanák na Jiřího Tenglera, který zasunul míč podél brankáře Prestche do brány – 1:0. Ve zbytku prvního poločasu se už nic vážnějšího nestalo a domácí šli do kabin s jednobrankovým náskokem. 

Dolní Životice přidaly ještě čtyři branky

Do druhého poločasu domácí vletěli jako vítr a během patnácti minut rozhodli čtyřmi góly o osudu zápasu. Hned ze startu druhé půle se střela Honky odrazila k Jiřímu Tenglerovi a ten zametl míč do sítě – 2:0. Za čtyři minuty zatáhl Honka míč po pravé straně a jeho centr umístil Jiří Tengler nekompromisně k tyči – 3:0. V 58. minutě napálil tvrdou střelu Hanák do hostující tyčky a všudypřítomný Jiří Tengler vrátil míč do brány – 5:0. Po hodině hry se ve skrumáži v pokutovém území hostů nejlépe zorientoval Jiří Tengler a svým pátým gólem v utkání pečetil jeho výsledek – 5:0. Ve zbývající půlhodině se domácí bavili fotbalem a pohodlně si hlídali svůj náskok. Budišov se dostal pouze ke střele Hrabiny. 

 

Dolní Životice v posledním budou hostit Štítinu. Budišov zajíždí do Litultovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Po čtvrthodině jsme z aktivity ustoupili a bylo to takové vlažné. Teprve před koncem poločasu jsme se ujali vedení. Ve druhé půli jsme už na trávníku dominovali a vsítili čtyři rychlé branky. Zápas jsme pak dohrávali v poklidu. Dneska to vyšlo Jirkovi Tenglerovi. Do čeho kopl, tak mu to padlo.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn (trenér): Musíme překopat celé mužstvo, jinak se z toho srabu nedostaneme. Za zápas jsme neměli žádnou šanci. Udělali jsme tři individuální chyby a pak se to rozsypalo. Ať už je konec podzimu, musí přijít jiní hráči, protože tady ti si neváží, co hrají.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Tengler [-] (73. V. Palyza [-] ) , J. Leifert [-] (50. V. Mareta [-] ) , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] (68. M. Pumr [-] ) , A. Honka [-] (65. D. Borč [-] ) , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - D. Sivák [-] , J. Konárek [-] , S. Haluška [-] , T. Černoch [-] (46. M. Tokoš [-] ) , K. Hrabina [-] , D. Anděl [-] , M. Sivák [-] , M. Týn [-] , J. Lasák [-] , D. Chung [-]

ŽK: 39. M. Procházka - 47. J. Lasák , 65. D. Sivák .
Hráči zápasu: J. Tengler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - BINAR Patrik, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:47
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Křenek
Tip experta: remíza

Remíza. Oba soupeři si body rozdělí.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:26

Tip: výhra domácích