1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice bez kanonýra Hertela prohrály těsně ve Štítině


Branky


12

Štítina vyhrála o jednu branku nad Žimrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lauček rozhodl o výhře Štítiny

Štítina v sobotním odpolední přivítala mužstvo ze Žimrovic. Hrála se po celý zápas vyrovnaná a atktická partie. Oko diváka však nebylo vůbec uspokojeno, protože převažovaly špatné nahrávky a s kombinací to taky nebyla žádna sláva na obou stranách. Do prvního zakončení se dostali hosté, když přímý kop Ondřeje Černého prodloužil tečí nohou těsně vedle branky Ondřej. Ve 22. minutě přišel rozhodující okamžik zápasu, když vybojoval míč Trušina, který vybídl do brejku Sakmara, jehož křižný pas poslal nekompromisně pod víko mladíček Lauček - 1:0. Štítina pak ještě mohla do poločasu navýšit skóre, ale po centru Grigarříka z trestného kopu zamířil vedle branky Marek Vitásek.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se úroveň hry vůbec nezměnila. Hrálo se většinou nadále mezi šestnáctkami obou mužstev s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Více nebezepčnější byli hosté ze Žimrovic, kteří hrozili hlavně ze standardních situací. Nejdříve střílel z hranice šesnáctky těsně vedle Ondej Černý. Pak dvakrát centroval nebezpečně do vápna. Poprvé se k hlavičce dostal Jakub Hertel, ale Martin Vitásek byl na svém místě. Podruhé hlavičkoval Hopp, ale Martin Vitásek byl opět připravený. Jedinou šanci domácích zmařil Kurka, který nahrával spoluhráči do ofsajdového postavení. 

 

Štítina v posledním kole jede do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Vřesinu.  



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Ubojovaný,vyrovnaný zápas,kde tentokrát měly obrany navrch před útočníky.U "Žipy asi stojí za zmínku vyzdvihnout střelu Ondřeje z desáté minuty ,která po zahraném přímém kopu z kraje levé strany těsně minula pravou tyč Vitáskovy svatyně.Tatran odpověděl nádhernou akci začínající vybojováním míče Trušiny, jenž vybídnul do brejku Sakmara,který našel křížným pasem vlevo Laučka a ten neotálel a ukázkově a ligově trefil horní pravý roh Šehovičovy brány - 1:0.Ve zbytku zápasu diváci sledovali taktické manévry o vytvoření si nějaké šance na obou stranách,když v úplném závěru nezvolil domácí Kurka správné řešení při zakončení po samostatném ataku a jen zbytečnou přihrávkou do offsidu zmařil naší možnost k navýšení skóre.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Utkání bylo vyrovnané a podle mě by mi slušela remíza. Domácí dali branku, kterou jsme my nebyli schopni vsítit, a proto jsme prohráli.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - T. Halška [-] , M. Sakmar [-] (78. D. Prokeš [-] ) , M. Vitásek [-] , V. Trušina [-] , O. Kurka [-] , M. Lauček [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , M. Strouhal [-] , R. Heider [-] , K. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , P. Novák [-] , D. Lakomý [-] (46. A. Dušek [-] ) , O. Černý [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 50. J. Gattnar , 55. O. Kurka , 64. M. Vitásek , 89. D. Prokeš - 57. R. Hrbáč , 59. P. Novák , 66. K. Škrobánek , 73. D. Šehovič .
Hráči zápasu: M. Lauček - K. Škrobánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VRBA Martin - PRETSCH Adam, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:47
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Štítině se daří a formu potvrdí.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:35

Tip: výhra domácích