Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice vyhořely ve Vávrovicích


Branky


12

Vávrovice vyhrály o pět branek nad Litultovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice v sobotním odpoledni přivítaly mužstvo z Litultovic, které před tímto zápasem bylo na druhém místě tabulky. Hned ve druhé minutě odebral hostující obraně míč Pchálek a tvrdou střelou k tyči otevřel skóre zápasu – 1:0. Za deset minut pas Jan Lichovníka našel bratra Jakuba, který obstřelil litultovického brankáře Toporčáka – 2:0. Po dvaceti minutách našel Daniel Klein Schoppika, který nedal Toporčákovi žádnou šanci – 3:0. Sedm minut před pauzou, když roh Steuera se odrazil na Radka, který si následně udělal dva hráče, a jeho centr pak sklepl do sítě nekompromisně Tesařík – 3:1. Za minutu mohli domácí opět vézt o tři branky, ale Jakubu Lichovníkovi nebyl uznán gól pro předcházející faul. V závěru ještě zahodil šanci hostující Tesařík.

Vávrovice vedení navýšily

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji. Vypracovali si jednu šanci. V 57. minutě byl v domácím pokutovém území faulován Tesařík. Nikdo ze zkušených hráčů hostí se do penalty nehrnul, tak vzal zodpovědnost na svá bedra mladíček Bartoš, který ale střílel mimo branku. Litultovice tento okamžik zaskočil a ony se začaly postupně sypat. Vávrovice pak dorazily soupeře v poslední desetiminutovce. Nejdříve Chryczyk ze čtyřiceti metrů poslal balon nechytatelně pod víko – 4:1. Pět minut před koncem si střílený centr Chryczyka nešťastně srazil do vlastní brány a protipohybu brankáře Toporčáka Doležel – 5:1. A zmar hostů pak dokonal po nahrávce Mruska, a přesné střele Martin Klein – 6:1.

 

V posledním kole jedou Vávrovice do Budišovic. Litultovice budou hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Měli jsme většinu zápasu více ze hry. V prvním poločase jsme dominovali. Ve druhém se soupeř trochu nadechoval, ale po penaltě jsme převzali taktovku a v závěru je dorazili třemi góly.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Domácí za 10 z 10, sudí za 9 z 10. A hosté? Ti svým dnešním výkonem naprosto znehodnotili své dosavadní výsledky v soutěži a bohužel zostudili celý litultovský fotbal. Za to se všem v Litultovicích omlouvám. Dnešním dnem jsme snad aspoň definitivně vyvrátili domněnky většiny opavské fotbalové veřejnosti, že chceme postupovat. Mužstvo, které předvede takovou hru, nemůže hrát ani střed tabulky. Každý ať si z dnešního utkání odnese, co uzná za vhodné. Někteří hráči by u mě dnes možná zastání našli, rozhodně však ne opory týmu. Zejména jsme naprosto nezvládli situaci před zahráváním pokutového kopu za stavu 1-3 a tím zápas definitivně skončil.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - O. Levák [-] , D. Klein [-] , T. Šenk [-] (70. M. Klein [-] ) , J. Schneider [-] - M. Schoppik [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , T. Štencel [-] - J. Lichovník [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] (33. D. Böhm [-] ) - D. Lebeda [-] , M. Varyš [-] (66. P. Hora [-] ) , T. Steuer [-] , T. Bartoš [-] , A. Džemla [-] , J. Tesařík [-] , T. Veselý [-] , J. Radek [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 47. J. Lichovník , 59. J. Schneider - 60. T. Veselý .
Hráči zápasu: O. Levák , J. Lichovník , J. Chryczyk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVELEK Karel - BUKOVSKÝ Josef, FIALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:47
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Litultovice si zápas pohlídají a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:26

Tip: výhra domácích