0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březové vyšel vstup do druhé půle a vyhrála


Branky


12

Těškovice doma prohrály o dvě branky s Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Těškovice přivítaly v sobotním odpoledni družstvo z Březové. V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie z obou stran. Hned v úvodu Juchelka dvakrát prověřil pozornost hostujícího brankáře Hromady. Ve 12. minutě byla sražena střela Řehulky na rohový kop. Další střelu Tomáše Křenka vykryl brankář Krčmář. Výpad tria Illík, Vladimír Šenk a Juchelka skončila střelou do brankáře Hromady. Ve 25. minutě zlikvidoval Krčmář střelu Kříže. Krčmář si poradil i s brejkem Kříže o dvě minuty později. Střela kapitána Šustka pak skončila na tyčce domácí branky. Po půlhodině hry nevedla ke změně skóre ani akce na jejimž konci stál po nahrávce Vavrečka Matěj Krayzel. Pak skončili střely Vladimíra Šenka a Juchelky nad brankou. Další přímý kop Těškovic vykopl z prázdné branky kapitán Šustek. Těsně před přestávkou vyrazil přímý kop Vladimíra Šenka na roh brankář Hromada. Po jeho rozehrání pak nedosáhl na balon Illík. 

Březová udeřila po pauze

Březová rozhodla zápas skvělým nástupem do druhého poločasu. V 51. minutě posunul balon Martin Šuhajík na kapitána Šustka, jehož centr na zadní tyči pousnul do brány Tomáš Křenek – 0:1. Za pár sekund z akce jak přes kopírák nahrál Šustek na zadní tyč Tomáši Křenkovi, který tentokrát přiťukl balon Řehulkovi, který z pěti metrů nedal Krčmářovi žádnou šanci – 0:2. Za deset minut mohlo být pro domácí ještě hůř, ale Tomáš Křenek po dlouhém nákopu trefil jen tyčku. Za tři minuty hlavičku Jakuba Šuhajíka srazila domácí obrana míč hlavou a následně rukou, ale penalta se nepískala. Těškovice zahrozily v 70. minutě dalekonosnou střelou Daniela Krayzela. V 76. minutě ideálně vysunul Vavrečka Strojila, který si míč zasekl, ale jeho střelu zblokovala domácí obrana. Šest minut před koncem byl sražen po centru Brože Jedlička, ale ani tady se penalta nepískala. V závěru pak mohli snížit domácí po střele Sedláka a dorážce Illíka, ale skóre se už nezměnilo. 

 

Těškovice jedou v posledním kole do Stěbořic. Březová bude hostit Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V poslepované sestavě díky zraněním a absencím jsme sehráli celkem vyrovnaný první poločas. Ve druhém jsme pak zbytečně po našich chybách inkasovali dvě rychlé branky v rozmezí 2.min, což rozhodlo. I přes naší závěrečnou snahu a vytvořené šance se nám však nepodařilo výsledek zkorigovat. Děkuji všem přítomným fandům za hojnou účast a hlasivkovou podporu.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (útočník): První poločas byl takový rozháraný z obou stran. Oba týmy měly nějaké šance, ale ty nedokázaly proměnit. Vyšel nám ale vstup do druhého poločasu, kdy jsme hned v úvodu dali dvě branky. Pak jsme mohli přidat i další. Domácí v závěru něco měli, ale nepodařilo se jim to proměnit. Byli jsme o chloupek lepší.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - J. Solnický [-] , V. Krayzel [-] , D. Krayzel [-] , M. Krayzel [-] (84. D. Sedlák [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] , D. Juchelka [-] (79. P. Jedlička [-] ) , D. Illík [-] , L. Brož [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , T. Pecka [-] (57. M. Faika [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 54. O. Strojil , 86. L. Brož - 39. T. Pecka , 86. P. Křenek .
Hráči zápasu: M. Šustek .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KOPPERBERG Michal, HOZA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 20:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 17:47
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostů. Věřím, že tento zápas vyhrajeme.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:26

Tip: výhra domácích