Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola vyzněl pro Stěbořice


Branky


10

Stěbořice porazily Vřesinu o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o jednu branku

Ve šlágru kola přivítaly domácí Stěbořice vedoucí a dosud neporaženou Vřesinu. Úvodních deset minut patřilo hostujícímu týmu. K žádnému vážnějšímu zakončeni se ale hosté nedokázali probít. Pouze náznaky příležitostí měli Boček, Boháč a Vojtěch Kocián. Po deseti minutcá začaly přebírat taktovku zápasu Stěbořice. V 10. minutě rohový kop přistál na hlavě Tomáše Dietricha, ale hlavička skončila jen na břevně. Za dvě minuty pálil do tyče Jamnický a dorážku Veřmířovského zázračně zlikvidoval Lampart. Vřesina se připomněla po přímém kopu Martina Peška slabou hlavičkou Koicána. Ve 24. minutě z dálky vyzkoušel Loserta Jiří Pešek. Domácí družina se dostala do vedení ve 25. minutě, když odražený balon dokázal dostat do sítě Burda – 1:0. Na dvoubrankový rozdíl mohl zvýšit Veřmířovský, ale hlavičkoval nad. 

Stěbořice vedení navýšily, Vřesina jen snížila

I začátek druhého poločasu našel v lepším rozpoložení Stěbořice. V 56. minutě vystřelil tvrdě Šmalec, ale míč skončil jen na tyčce. Jamnický pak po hodině hry hlavičkoval vedle tyčky. Další branku přidaly Stěbořice v 64. minutě, když Veřmířovský našel Šindeláře, který zpoza vápna namířil míč přesně k tyči – 2:0. Za dvě minuty později našel Šmalec Veřmířovského, který dál posunul míč na Šindeláře, který si jej zpracoval a obstřelil brankáře Lamparta přesně k tyči – 3:0. Vřesina korigovala skóre v 69. minutě, když přímý kop Jiřího Peška Losert pouze vyrazil a na dorážku Strakoše byl ale krátký – 3:1. Vřesina trošku začala po snížení zlobit. V 72. minutě vychytal Losert Bočka. Střela JIřího Peška skončila nad bránou. Vřesině se pak už jen podařilo korigovat skóre v nastavení, když Vojtěch Kocián přiťukl balon k Jiřímu Peškovi, který propálil Loserta – 3:2. V další šanci se pak objevil ještě hostující Guřan, ale nic z ní nebylo. Hosté reklamovali penaltu, ale píšťalka rozhodčího zůstala tichá. Vřesina tak poprvé v sezóně prohrála. Stěbořice stáhly náksok na čtyři body.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Chuchelné. Vřesina bude hostit Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Začátek zápasu patřil Vřesině. Pak jsme převzali taktovku a vytvořili jsme si spoustu šancí. Škoda, že jsme je nepoměnili, mohlo být vymalováno dříve. Nakonec ještě mohl soupěř vyrovnat v nastavění.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločase se hrálo náročné a taktické utkání na které jsme tady zvykli a gólman nás několikrát velmi podržel. Ve druhem poločasu se štěstí od nás obrátilo a odrazy míčů nebyly na naši straně. Opět se opakuje klasické stěbořické čekání na míč a tím zdržování a také stále platí heslo “Tady si ve Stěbořicích, co jako chceš”. Nejsme kapela, abychom pořad vyhrávali.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - T. Dietrich [-] , J. Šindelář [-] , F. Kramný [-] , M. Fiedler [-] (87. T. Koval [-] ) , M. Jamnický [-] , O. Šmalec [-] , L. Veřmiřovský [-] , V. Graca [-] , M. Šeuer [-] , D. Burda [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] , J. Pešek [-] , M. Pešek [-] , T. Mrázek [-] (77. J. Kučera [-] ) , M. Boháč [-] (88. M. Guřan [-] ) , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 83. P. Boček , 83. J. Pešek .
Hráči zápasu: F. Kramný , V. Konečný - J. Lampart .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - BUKOVSKÝ Josef, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 01:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:40
Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra hostů

Výhra Vřesina, Vresina sice bude hrát venku se silnými Stěbořicemi, ale je zvyklá na malé hřiště a zůstane neporažena i po tomhle kole.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 05:44

Tip: výhra domácích