0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice obrannou taktikou vybojovaly důležité tři body


Branky


10

Žimrovice doma prohrály o jednu branku s Dolními Životicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Žimrovice v sobotu odpoledne přivítaly družstvo z Dolních Životic. Hosté vsadili na totální defenzívu, kdy zaparkovali autobus před svým vápnem a snažili se nedostat gól a z případného brejku naopak se pokusit vstřelit branku. Domácí jak se později ukázalo hodně chybel kanonýr David Hertel. Žimrovice zamkly hned od úvodu hostující družinu před jejich pokutovým územím. Hned zkraje zápasu přiletěl centr zleva do pokutového území, kde střelou přes hlavu Ondřej Černý nastřelil jen brankáře Kramného. Po deseti minutách poslal Dušek za obranu Ondřeje Černého, který z voleje mířil vedle. Další nebezpečné akce se zrodily ze standardních situací, ale bez úspěchu. Hosté pak udeřili z ojedinělého brejku v 35. minutě, když centr Hanáka vypadl brankáři Šehovičovi z rukou a Jiří Tengler dotlačil balon do prázdné branky - 0:1. Zbytek poločasu se už jen dohrál. 

Skóre se už nezměnilo

Druhý poločas vypadal úplně stejně. Domácí se snažili dobýt hostující branku. Hosté ale pozornš bránili. Co prošlo dokázal lapit spolehlivý brankář Kramný. Největší domácí šanci měl Ondřej Černý, jehož přímý kop se otřel o hostující tyčku. Další střelecké pokusy domácích měli Strouhal, Schauer, Ondřej Černý a Hopp. Ale buď je vychytal Kramný nebo mířili vedle. Hosté pak mohli zvýšit Maretou, který ale prováhal vhodný okamžik na zakončení a míč mu vypíchl domácí obránce. Životice dokázaly udržet výhru a připsat si tři body do tabulky, které jsou pro ně hodně důlěžité. Žimrovice doma poprvé prohrály. 

 

Žimrovice jedou příští kolo do Štítiny. Životice čeká doma důležitý souboj s Budišovem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Doma jsme poprvé prohráli. My i kdybychom dnes hráli do půlnoci, tak branku nedáme. Střelci neměli svůj den.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Z naší strany jsme odehráli to, co jsme chtěli. Zavřeli jsme obranu a hráli jsme totální defenzívu a povedlo se nám to. Dali jsme jednu branku a díky jsme získali tři důležité body do tabulky. Hlavní bylo, že jsme přežili prvních patnáct minut, kdy jsme zlikvidovali tři šance.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , A. Dušek [-] (46. J. Schauer [-] ) , M. Strouhal [-] , K. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , O. Černý [-] , O. Kolář [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - V. Palyza [-] , J. Leifert [-] (68. M. Pumr [-] ) , J. Tengler [-] , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-]

ŽK: 28. M. Hopp , 49. K. Škrobánek - 16. M. Tengler , 29. M. Procházka , 60. J. Leifert , 79. V. Mareta , 81. J. Tengler , 89. V. Palyza .
Počet diváků: 355. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - VACULA Zbyněk (N), PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 08:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 01:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:40
Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra hostů

Výhra Dolní Životice, jsem optimista, potřebujeme body a někdo to odnést musí. (smích)

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 05:44

Tip: výhra domácích