0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vyloupily Životice


Branky


12

Životice doma podlehly o dvě branky Jakartovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jakartovice přijely v nedělním dopoledni z zápasu do Dolních Životic. V prvním poločase na trávníku dominovala družina trenéra Hanslíka, která podle jeho tvrzení předvedla nejlepší letošní výkon. Do první šance se dostal Rustler, ale špatně seřídil svá mířidla, a míč z jeho kopačky zamířil vedle tyčky. Do další příležitosti se dostával kanonýr Tomáš Šupák, ale vedlo se mu stejně jako před chvíli Rustlerovi. Když pak po dvaceti minutách zamířil Tomáš Šupák mezi tři tyče, tak ho vychytal brankář Kramný. Branka pak byla malá i Törökovi po jeho střele. Paradoxně se pak do největší šance dostali domácí, ale střelu Marka Tenglera vytáhl konečky prstů na tyčku brankář Štencek. Poločas tak skončil bezbrankově. 

Jakartovice daly dvě branky

I start do d druhé půle měli hosté lepší a po deseti minutách narýsoval Rustler kolmici pro Tomáše Šupáka, který nedal brankáři Kramnému žádnou šanci – 0:1. Poté domácí převzali aktivitu, ale zakončení jim hodně vázlo. Jen Honka třikrát v zakončení selhal. Další střelu Duška spolehlivě vychytal brankář Štencek. Další závary odvrátila hostující obrana do bezpečí.  V 75. minutě byl po faulu na Gračanina vyloučen po druhé žluté kartě Honka. Přímý kop z boku hřiště pak poslal k překvapení všech přímo do šibenice Bartoš – 0:2. Ve zbytku zápasu pak už hosté tři body ubránili. Přežili střelu Jiřího Tenglera a dvě standardky na konci zápasu.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Štítina.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Pokud nedáme gól tak nemůžeme vyhrát. Měli jsme tři až čtyři slibné šance a ty jsme nedokázali proměnit. První půle byla z naší strany vlažná. Ve druhé už jsme se zlepšili, ale šance nedali, zatímco soupeř dvě proměnil.

FK Jakartovice
Milan Hanslík (trenér): První poločas byl z naší strany asi nejlepší poločas, co jsme v této sezóně odehráli. Klidně jsme mohli vést 3:0. I ve druhém na začátku jsme hráli dobře, ale poté, co jsme vsítili branku jsme vypadli z tempa a soupeř nás tlačil. Pak ale jsme provedli brejk, kdy byl náš hráč faulován, domácí dostali červenou a my dali branku z přímáku. Pak už jsme to udrželi.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Tengler [-] (90. D. Borč [-] ) , M. Tengler [-] , T. Rubý [-] (65. J. Vlček [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] (70. J. Leifert [-] ) , A. Honka [-] , M. Procházka [-] , M. Pumr [-] (82. V. Mareta [-] ) , L. Štrbík [-] (53. O. Jasník [-] )

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Došla [-] (80. M. Poštulka [-] ) , L. Bartoš [-] , M. Sváček [-] (56. P. Horvát [-] ) , P. Němec [-] , J. Šťastný [-] , M. Gračanin [-] , K. Török [-] , R. Rustler [-] , T. Šupák [-] , J. Hlaváč [-]

ŽK: 14. T. Rubý , 41. A. Honka , 81. J. Tengler - 41. M. Štencek , 80. J. Šťastný . ČK: 75. A. Honka .
Hráči zápasu: Š. Kramný - K. Török .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAPEC Libor - TOMEŠ Vítězslav, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24
Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

V Jakartovicích to docela skřípe, navíc budou postrádat vyloučeného jednoho z bratrů Šupáků, a proto si myslím, že by to domácí mohli zvládnout a zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:31

Tip: výhra domácích