4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice zaslouženě vyhrály


Branky


12

Žimrovice vyhrály o čtyři branky nad Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Žimrovice na svém trávníku přivítaly rezervní tým z Budišova. Prvních dvacet minut patřil hostům. Ti se nejdříve dostal ke střele Hrabiny, kterou vyrazil u tyče brankář Kříž. Stejně se vedlo o chvíli později i Kuricovi, kterému rovněž Kříž jeho pokus vyrazil mimo branku. Další střela Hrabiny mířila těsně vedle tyčky. Po dvaceti minutách se hra začala vyrovnávat. Po půlhodině hry poslal z přímého kopu domácí střelou kolem zdi do vedení Ondřej Černý – 1:0. Ve 40. minutě dlouhý nákop Ondřeje Černého na Duška, skončil střelou Duška těsně vedle tyčky. Těsně před přestávkou vyl ve vápně faulován Jakub Černý, ale penaltu Davidu Hertelovi zneškodnil u tyčky Pretsch.

Žimrovice skóre navýšily

I ve druhé části začali hosté aktivněji. Ale po druhém gólu v jejich síti odpadli a na hřišti zcela dominovaly Žimrovice. Po hodině hry pak zahrával Ondřej Černý z dálky přímák, jeho bratr Jakub proběhl před brankářem Pretschem, čímž ho zmátl a míč zatím zaplul do sítě – 2:0. V 70. minutě dostal míč před prázdnou branku domácí Hrbáč, ale Prestch se proti jeho střele dokázal přesunout a vykopnout balon z branky ven. V 73. minutě se kanonýr David Hertel dostal přes dva obránce a střelou na vzdálenější tyč nedal Pretschovi žádnou šanci – 3:0. Definitivní podobu dal po nahrávce Lukačoviče opět David Hertel, který prostrčil míč kolem brankáře do brány – 4:0.

 

Žimrovice budou příští kolo hostit Dolní Životice. Budišov přivítá Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér - brankář): Když to krátce zhodnotím, tak jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme kromě úvodu byli lepším týmem. Hlavně ve druhém poločase jsme byli jasně lepší.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Prestsch (brankář): Dobře jsme začali a měli asi dvě šance. Pak jsme dostali ze standardky na 1:0. Před poločasem jsem ještě navíc chytil penaltu. Ve druhé půli jsme taky začali lépe, ale dostali jsme druhou branku a bylo po nás. Pak jsme se sesypali.



Sestavy


TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - M. Hopp [-] , D. Lakomý [-] (27. A. Dušek [-] ) , D. Hertel [-] , R. Heider [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , P. Novák [-] , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - J. Kuric [-] (62. S. Haluška [-] ) , K. Hrabina [-] , A. Levák [-] (74. M. Tokoš [-] ) , D. Anděl [-] , E. Levák [-] , J. Lasák [-] , M. Sivák [-] (74. J. Krause [-] ) , M. Týn [-] , D. Sivák [-] (74. F. Honeš [-] ) , D. Chung [-]

ŽK: 41. A. Dušek , 51. J. Černý - 34. J. Kuric , 42. M. Týn , 64. D. Sivák .
Hráči zápasu: O. Černý - E. Levák .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, VACULA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24
Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Každé "béčko" je vždycky ošidné, ale i přesto by si to měli domácí pohlídat a urvat doma 3 povinné body.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:12

Tip: výhra domácích