3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice neudržely dvoubrankový náskok proti Litultovicím


Branky


14. V. Vavrečka , 38. D. Juchelka , 52. T. Rek - 12. J. Šrom , 58. J. Šrom , 78. M. Drápal
12

Těškovice remizovaly s Litultovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o jednu branku

Těškovice se staly hostiteli mužstva z Litultovic. Úvodních deset minut se obě mužstva rozehřívala na provozní teplotu. Po dvanácti minutách vzal domácímu obránci míč Radek, který našel před brankou Šroma, jenž v podstatě do prázdné branky zasunul balon – 0:1. Za dvě minuty zahrával přímý kop z levé strany a střelou k tyči nedal Toporčákovi žádnou šanci – 1:1. Další šance měl dvakrát Šrom, ale obě jeho hlavičky skončily nad domácí brankou. Po půlhodině hry pak Vladimír Šenk poslal nahrávku na zabíhajícího Vavrečku, kterému ale ukopl Toporčák míč v poslední chvíli. Sedm minut před pauzou odražení přímý kop vrátil Vavrečka na šestnáctku Juchelkovi, který poslal míč nechytatelně k tyči – 2:1. Za dvě minuty pak vysunul Solnický Vavrečku, ale Toporčák jeho pokus o obstřel vykryl. V závěru poločasu zatáhl po kraji míč Juchelka, jehož zpětná nahrávka našla Vladimíra Šenka, který v záklonu v jasné tutovce přestřelil. 

Těškovice přidaly třetí gól, Litultovice stačily vyrovnat

Šest minut po pauze dlouhý nákop Vavrečky minul hostující gólman Toporčák, a Rek v pohodlně uklidil balon do prázdné kasy – 3:1. Po hodině hry aut Drápala našel Radka, který mu vrátil balon a jeho centr zatloukl hlavou do sítě Šrom – 3:2. Za tři minuty skončil přímý kop hostů na břevně domácí branky. V 70. minutě si naběhl na aut Strojila Vavrečka, jehož dělovka zatřásla břevnem.  Dvanáct minut před koncem zápasu centroval Lebeda v šestnáctce na Bartoše, který nastřelil gólmana, míč se od něj odrazil na roh. Z něj pak přímo zatočil balon do sítě Drápal – 3:3. V 84. minutě se po centru Reka dostal odražený balon k Vilému Krayzelovi, který ale přestřelil hostující branku. V 86. minutě se hosté dožadovali penalty, ale píšťalká rozhodčího mlčela. V závěru zápasu se ještě se po přímém kopu dostával do šance Daniel Krayzel, ale míč díky silnému větru na jeho hlavě nepřistál. 

 

Těškovice jedou příští kolo do Budišovic. Litultovice budou hostit Dolní Benešov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Dobře rozehrané utkání proti kvalitnímu soupeři, proti větru a hlavnímu sudímu, který svým jalovým výkonem silně ovlivnil průběh celého utkání a tím i konečný výsledek. Děkuji celému mužstvu za předvedený herní a bojovný výkon.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Pokud s kvalitou, kterou na hřišti máme, nedokážeme vyhrávat takové zápasy, je to smutné. Herně jsme měli převahu, ale darovali jsme soupeři tři laciné branky, proto jsme nevyhráli. Doufám, že oba brankáři si vybrali “svůj den” na dlouho dopředu. Nicméně, soupeř, ostatně jako vždy v Těškovicích, byl kvalitní, houževnatý a férový, proto ztráta zase tolik nebolí a remíza je zasloužená. Přes řadu sporných situací jsme my i domácí řešili pouze fotbal a utkání se muselo všem líbit.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - D. Juchelka [-] , T. Rek [-] , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , V. Krayzel [-] , L. Brož [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] (46. V. Toporčák [-] ) - O. Adamčík [-] (69. T. Bartoš [-] ) , M. Drápal [-] , A. Džemla [-] , D. Lebeda [-] , J. Tesařík [-] , J. Šrom [-] , P. Fiala [-] , J. Radek [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 58. D. Krayzel .
Hráči zápasu: V. Vavrečka - J. Tesařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINČEK Milan - PRETSCH Adam, JEDLIČKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24
Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Těškovice budou doma těžit z umělé trávy a menšího hřiště, a proto zde tuším že bude menší překvapení a výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:12

Tip: výhra hostů