1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice zachránily bod až v nastavení


Branky


12

Zápas skončil remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Dolní Životice v netradičním čase přivítaly mužstvo z Březové. V prvním dějství se odehrávala vyrovnaná partie. Nebezpečnější příležitosti si vypracovala domácí družina z Dolních Životic. Po přímém kopu Hanáka orazítkovala hlavička Marka Tenglera jen břevno hostující branky. Další šanci měl Mareta, který ale nastřelil pro změnu tyčku březovské brány. Maretu pak ještě z blízka dokázal vychytat gólman Hromada. Největší šanci hostů měl po hlavičce Řehulka, ale míč skončil jen těsně vedle. Další příležitosti měl Kopýtko a Jakub Šuhajík, ale ty nebyly tak nebezpečné. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Na začátku druhé půle si na rohový kop kapitána Šustka naběhl Jakub Šuhajík a hlavou zatloukl balon do kasy – 0:1. Další branku mohl přidat Řehulka, ale jeho střela správný cíl nenašla. Domácí mohli vyrovnat z penalty, ale Hanákův pokus u tyče výborně chytil Hromada. Pak několikrát domácí zachránil skvěle chytající Kramný, který zlikvidoval několik samostatných nájezdů. Postupně si na něm vylámali zuby Kopýtko, Martin Šuhajík a Kříž. Všechny střely napálili přímo do Kramného. V nastavení se pak domácí dočkali vyrovnání, když rohový kop Honky umetl v závaru do brány Hanák, který tak napravil penaltové zaváhání – 1:1.

Dolní Životice jedou příští sobotu do Stěbořic. Březová bude hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): V prvním poločase byla hra vyrovnaná, hosté se k ničemu skoro nedostali. My jsme spálili několik šancí. Na začátku druhé půle jsme dostali branku. Pak jsme nedali penaltu a oni zahodili několik šancí. V nastavení jsme vyrovnali. Nakonec musíme být za remízu rádi.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Nějak extra jsme dnes nehráli. Po bezbrankovém poločase jsme hned dali první branku. Pak jsme přežili jejich penaltu a z brejku jsme několikrát mohli navýšit skóre. Bohužel jsme nedali a soupeř pak v nastavení vyrovnal.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - M. Tengler [-] , M. Borč [-] (15. V. Palyza [-] ) , T. Rubý [-] (78. J. Leifert [-] ) , D. Vícha [-] , M. Hanák [-] , J. Vlček [-] (60. M. Pumr [-] ) , A. Honka [-] (90. P. Pohaněl [-] ) , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , L. Štrbík [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Lichovník [-] , M. Faika [-] , D. Kopytko [-] , J. Šuhajík [-] (88. F. Stošek [-] ) , D. Řehulka [-] (82. J. Urbánek [-] ) , J. Kříž [-] , P. Křenek [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-]

Hráči zápasu: Š. Kramný - J. Šuhajík , J. Lichovník .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BUKOVSKÝ Josef, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra hostů

Vyrovnané dva týmy, ale troufnu si říct. že dokáže vyhrát
Březová.