Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina jasně porazila Budišovice


12

Štítina vyhrála o pět branek nad Budišovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o čtyři branky

Štítina si v sobotu k soutěžnímu zápasu pozvala mužstvo z Budišovic. Domácí po celý zápas diktovali tempo hry a hosty skoro k ničemu nepustili. TI si nebyli schopni zvyknout na velké hřiště ve Štítině. V páté minutě prošel přes čtyři hráče Halška, který si všiml, že se brankář Plohák pohnul doprava a on vystřelil na druhou stranu – 1:0. Budišovice se pak dostaly do jedině šance zápasu, když Jaromír Zima mladši prudkou střelou orazítkoval brankovou kontrukci domácí svatyně. Hned z protiútoku sklepl Kunczik míč na Laučka, který z voleje napálil balon do sítě a od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo – 2:0. V 18. minutě se Stoklasa probil před šestnáctkou a výstavní trefou poslal míč skoro pod víko – 3:0. Sedm minut před přestávkou vyvezl míč Gattnar až před vápno, kde si narazil s Kurkou a nechytatelně zavěsil – 4:0. A to ještě v prvním poločase nedokázali zakončil Sakmar s Laučkem. 

Štítina výhru navýšila

 Ve druhém poločase Štítina prostřídala a poněkud jí zvlhl střelecký prach a prosadila se pouze jednou. Po přestávce se domácí prosadili hned po pěti minutách, když Sakmar prolétl po levé straně a jeho střílený centr na zadní tyči sklepl do brány Grigarčík – 5:0. V další fázi zápasu domácí zahazovali jednu šanci za druhou, kdy hosty uchránil od vyššího debaklu skvělý brankář Plohák. Hodně aktivní v tomto směru byl Sakmar s Grigarčíkem. 

 

Štítina jede příštím kolo do Březové. Budišovice budou hostit Vřesinu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: V sobotním zápase si přišel domácí fanoušek fotbalu na dostatek vstřelených gólů. Hosté,zvyklí na své úzké hřiště se nedokázali vypořádat s naším "letištěm". Tatrani je dobrou kombinační hrou přehrávali od první minuty. Tímto výsledkem zdravíme do Litultovic a věříme, že ekipa kolem trenéra Hasse je dostatečně sportovně založená, pochopí námi nezpůsobenou zdravotní komplikaci a utká se s námi se ctí na hřišti v novém termínu a nebude hledat všelijaké.... ale, kdyby, jelikož, poněvadž a tak dále.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Dneska to bylo z naší strany hodně slabé. Soupeř byl výborný. Za stavu 1:0 jsme měli jedinou šanci zápasu, kdy jsme trefili břevno. Po druhé brance už to bylo jasné. Štítina nás převálcovala, a my jsme nakonec rádi, že to skončilo jen 5:0.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] (67. V. Trušina [-] ) , J. Tkadleček [-] (15. M. Sakmar [-] ) , O. Kurka [-] (58. D. Prokeš [-] ) , M. Lauček [-] (81. T. Těžký [-] ) , R. Grigarčík [-] , M. Harasim [-] , P. Kunczik [-] , J. Majewski [-] , T. Halška [-] (46. M. Vitásek [-] ) , J. Gattnar [-]

TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - J. Trojek [-] (46. L. Pavelka [-] ) , T. Znášik [-] (77. I. Gelnar [-] ) , R. Kubánek [-] - J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] , D. Štencek [-] - J. Zima [-] , T. Znášik [-] - M. Honěk [-]

ŽK: 63. P. Kunczik .
Hráči zápasu: M. Sakmar , P. Stoklasa - D. Plohák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PINČEK Milan, TOMÁŠKO Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Řekl bych výhru domácích o dvě branky.

Tip: výhra domácích