1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


12

Těškovice doma remizovaly s Dolním Benešovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Těškovice na svém umělce přivítaly v dalším soutěžním zápase družstvo z Dolního Benešova, které přijelo s několika dorostenci v sestavě. Už v první minutě si na hranici vápna zpracoval balon Štefek, a střelu z otočky vyrazil Krčmář na rohový kop. Za čtyři minuty si narazil Illík balon s Matějem Krayzelem, ale jeho střela skončila jen těsně vedle brány. V sedmé minutě musel nadvakrát likvidovat Krčmář střelu hostů. Po čtvrthodině hry zatáhl míč Matěj Krayzel do vápna, kde jeho křížná střela skončila těsně vedle branky. Za pět minut se dostal za hostující obranu Matěj Krayzel, který se snažil přelobovat brankáře Kramáře, ale ten jeho pokus vystihl. Pak se hra odehrávala převážně mezi vápny obou týmů. V závěru poločasu měli hosté několik slibných centrů do vápna, které vyřešil brankář Krčmář s obranou. 

Soupeři dali po jedné brance

I ve druhé půli pokračovala vyrovnaná partie. Ve 49. minutě prošel míč za obranu hostů, ale před nabíhajícím Rekem ho odklidil do bezpečí Kramář. V 53. minutě pak přímý kop hostů lízl vnější břevno. V 58. minutě se dostal ke střele Večerek, ale jeho projektyl minul tyčku. Do vedení se domácí dostali po hodině hry, když střílený roh Vladimíra Šenka prošel až na zadní tyč k Matěji Krayzelovi, který ho pohodlně zasunul do sítě – 1:0. Navýšit skóre mohl po akci Vladimíra Šenka a přiťuknutí Matěje Krayzela Strojil, ale jeho střela byla sražená obráncem. Následně skončila i nad brankou střela Vladimíra Šenka. V 68. minutě pak útoku dvojice Jašek Gajdečka skončil slabou střelou.  Benešov vyrovnal dvacet minut před koncem zápasu, když Jašek posunul na Krále, který jej dále nahrál na Gajdečku, jehož prudký centr do pokutového území je sražen domácí obranou do vlastní sítě – 1:1. Hned za minutu skončila křižná střela hostů mimo tři tyče. Deset minut před koncemse po autu dostal balon ke Štefkovi, který z otočky pálil nad. Pět minut před koncem pak křižnou střelu Matěje Krayzela vyrazil Kramář a dorážka Vladimíra Šenka skončila těsně nad bránou.

 

Těškovice jedou příští kolo do Vávrovic. Dolní Benešov do Budišova. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Možná jsme si vytvořili více brankových šancí, ale nedokázali jsme během utkání najít „recept“ na zkušenou „starší“ obranu, vč. gólmana. Remíza doma mrzí, ale byla spravedlivou dělbou bodů pro oba týmy.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Jeli jsme na zápas s torzem týmu. Hodně nám pomohli dorostenci, kteří měli už v nohách dopolední zápas. Domácí sice měli více gólovek, ale remízu považuji za spravedlivou. Bod bereme, jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - T. Rek [-] , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , V. Krayzel [-] , O. Strojil [-] (85. R. Lazecký [-] ) , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] (81. L. Brož [-] )

FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - M. Jašek [-] (85. P. Kichner [-] ) , N. Gajdečka [-] , D. Štefek [-] , M. Večerek [-] , J. Halfar [-] , L. Stříbný [-] , T. Král [-] , R. Husovský [-] , M. Spruch [-] , M. Böhm [-]

ŽK: 40. D. Štefek , 87. M. Večerek .
Hráči zápasu: T. Rek - N. Gajdečka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: RUČKA Jakub - KANIA Jaroslav, JUCHELKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: výhra domácích

Zátim nám nevyšel start podle představ, ale doma jsme silní, proto vyhrajeme.

Tip: výhra domácích