Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březové se zalíbily tenisové výsledky


Branky


10

Březová vyhrála o pět branek nad Žimrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová vedla o dvě branky

Březová v sobotu přivítala na svém trávníku dosud neporažené mužstvo ze Žimrovic. Do první příležitosti zápasu se dostali hosté, když se na brankáře Hromadu řítil kanonýr David Hertel, ale jeho obstřel skončil jen na tyčce a míč se pak vykutálel ven z branky. Březová otevřela skóre zápasu po půlhodině hry, když Šustek poslal do vápna míč na Řehulku, který byl nekompromisní – 1:0. Za šest minut se protáhl po lajně Tomáš Křenek a jeho skákající nahrávku poslal z první do sítě Šustek – 2:0. Pět minut před pauzou byl ve vápně přidržen Tomáš Křenek a penaltu v pohodě proměnil Martin Šuhajík – 3:0. Žimrovice snížili až před koncem poločasu, když dlouhý nákop Hoppa přiklepl David Hertel Hrbáčovi, který zametl míč k tyči – 3:1.

Březová výhru navýšila

Do druhého poločasu hosté vystřídali brankáře, kdy za Šehoviče se posunul do brány Radek Kříž. Ve 49. minutě byl pak po nahrávce Řehulky faulován před pokutovým územím Kopýtko. Přímý kop pak poslal kapitán Šustek přesně pod víko hostující branky - 4:1. Pak se střídali příležitosti na obou stranách. Za domácí dvakrát neuspěl Tomáš Křenek. za hosty zahodil samostatný nájezd David Hertel, a střelu Lakomého vyškrábl brankář Hromada. Patnáct minut před koncem vletěl do hostující obrany Tomáš Křenek a přeloboval brankáře Radka Kříže – 5:1. Poslední branku přidal po kolmici Šustka po samostatném nájezdu Tomáš Křenek – 6:1.

 

Březová hraje příštím kolo v Dolních Životicích. ŽImrovice budou hostit Stěbořice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zápas to byl podobný jako s Jakartovicemi. Měli jsme hodně prostoru v jejich obraně a my jsme toho bezezbytku využili. Klidně to mohlo být i osm, devět, ale další šance jsme nedali.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): Zasloužená prohra, hráli jsme špatně.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - M. Faika [-] (67. T. Pecka [-] ) , D. Kopytko [-] (67. F. Stošek [-] ) , J. Šuhajík [-] (80. J. Urbánek [-] ) , T. Křenek [-] , D. Řehulka [-] (80. M. Suffner [-] ) , J. Kříž [-] , P. Křenek [-] , M. Šustek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Kostera [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] (46. A. Dušek [-] ) - M. Hopp [-] , D. Lakomý [-] , D. Hertel [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , J. Schauer [-] , R. Kříž [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 29. T. Křenek , 35. D. Řehulka , 88. T. Pecka - 38. M. Hopp , 43. D. Lakomý .
Hráči zápasu: M. Šustek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PRASEK Beno, KYŠKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Žimrovice si pojedou dál svou vítěznou šňůru a v Březové vyhrají.