0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci branku neviděli


Branky


13

Litultovice doma remizovaly s Žimrovicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Litultovice v neděli přivítaly mužstvo ze Žimrovic. Souboj dvou nejlepších okresních kanonýrů žádnou branku nepřinesl. Hrálo se hodně bojovné a nervózní utkání. První poločas byl ještě vyrovnaný. Za hosty se do šance dostával David Hertel, který se prokličkoval mezi třemi hráči, ale na brankáře Böhma nevyzrál. Litultovice po půlhodině hry dostaly možnost zahrávat po faulu Jakuba Černého pokutový kop, ale Radka dokázal vychytat brankář skvěle Šehovič. Poločas tak žádnou branku nepřinesl.

Ani ve druhé půli branka nepadla

Ve druhém poločase přeci jen byly lepší domácí z Litultovic. Za hosty si připravil jedinou šanci opět David Hertel poté se se prodral přes čtyři hráče, ale Böhm byl opět na svém místě. Do nadějné příležitosti Litultovic se dostal Drápal, který si vylámal zuby na Šehovičovi. Neujala se ani hlavička kapitána Šroma po rohovém kopu. Oba týmy pak dohrávali o desíti, když nejdříve šel předčasně pod sprchy domácí Doležel a za dvě minuty ho následoval hostující Hrbáč. V závěru utkání pak hosty podržel ve formě chytající brankář Šehovič. Litultovice tak nevyužily zaváhání Vřesiny k osamostatnění se na prvním místě.

 

Litultovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Budišovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): Bohužel nás opět trápila absence. Nicméně… na hru soupeře to i tak stačilo, protože ten vynikal pouze v kouskování hry a diskusích s rozhodčím. O dva body jsme se připravili neproměněním několika vyložených šancí, včetně pokutového kopu. V konečném součtu potěší snad jen čisté konto a znovuzrození našeho pravého beka. Bylo to rozhodně poučné utkání s velkým přínosem pro každého z přítomných i nepřítomných hráčů, kteří nechť si sami v sobě vyhodnotí, co je a není třeba do dalších kol.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Bylo to tvrdé utkání, takové od začátku rozhádané. V prvním poločase to ještě bylo vyrovnanější. My jsme měli jednu šanci. Ve druhém jsme prostřídali a moc se nám to nepodařilo. Nás podržel hodně brankář Šehovič. Za nás jsme s bodem spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - J. Vítek [-] (77. M. Hopp [-] ) , P. Fiala [-] , Š. Šťavík [-] , P. Hora [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , J. Šrom [-] , J. Radek [-] , A. Vaculík [-] (46. O. Adamčík [-] ) , M. Drápal [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , D. Hertel [-] , M. Strouhal [-] (89. A. Dušek [-] ) , K. Škrobánek [-] (59. J. Schauer [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (68. P. Novák [-] ) , J. Černý [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 15. P. Hora , 51. J. Radek , 56. O. Doležel - 15. J. Černý , 43. R. Hrbáč , 67. O. Černý , 75. M. Hopp . ČK: 62. O. Doležel - 64. R. Hrbáč .
Hráči zápasu: M. Drápal - D. Šehovič .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: VRBA Martin - MEIER Milan, PRETSCH Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Litultovice jsou pro mě tento rok příjemným překvapením a asi budou pomýšlet na postup a toto kolo taky zvládnou. Tip 1