Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice daly Vávrovicím lekci


Branky


13

Vávrovice podlehly o čtyři branky Životicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o dvě branky

Vávrovice opět netradičně v neděli se staly hostiteli mužstva z Dolních Životic. Hrál se bojovný fotbal na obě strany. Životice byly daleko produktivnější než domácí družina, které se v zápase nedařilo. Po dvaceti minutách se dostal balon k hostujícímu Haníkovi, který rozezvučel tyčku domácí branky. Vedení se ujaly po jediné zdařilé akci v zápase Vávrovice ve 23. minutě, když Václav Pchálek posunul balon do strany na Schneidera, který si udělal jednoho hráče a na pětce našel Jana Lichovníka, který nedal Kramnému šanci – 1:0. Hosté hned z rozehrávky nakopli dlouhý balon, který propadl k Jiřímu Tenglerovi a ten nadvakrát pokořil Otipku – 1:1. Ve 36. resp. 37. minutě domácím rozhodčí pro ofsajd neuznal dvě branky Ve 38. minutě přiletěl balon do vápna k Jiřímu Tenglerovi, který v souboji tělo na tělo přetlačil soupeře a prostřelil gólmana Otipku – 1:2. Za čtyři minuty dostal míč zprava Vícha a procedil míč pod brankářem do branky – 1:3.

Žimrovice skóre navýšily

Dtuhý poločas se nesl v podobném duchu. Vávrovice byly jalové. Jejich střely nenacházely většinou ten správný cíl. Nebo Chryczyka a jakubu Lichovníka vychytal brankář Kramný. Životice naopak přidaly další dvě branky. V 65. minutě dostal mezi dva obránce balon zkušený Dušek, který nasadil Otipkovi blafak a nezadržitelně skóroval – 1:4. Pátý hřebík do domácí rakve udělal čtvrthodinu před koncem Dušek, který přesprintoval obránce a pohodlně zavěsil – 1:5. V závěru si už Životice zkušeně dokráčely ke třem bodům. 

 

Vávrovice příští kolo jedou do Štítiny. Dolní Životice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Vůbec nic se nám nedařilo, a nic nám nešlo. Bylo to z naší strany naprosto jalové.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Byl to spíše bojovný zápas, spíše kopaná než fotbal. My jsme byli produktivnější v zakončení, co my jsme dali to soupeř nedal.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
J. Otipka [-] , J. Schneider [-] , D. Klein [-] , T. Šenk [-] (64. T. Štencel [-] ) , O. Levák [-] (46. M. Klein [-] ) - J. Laifert [-] (64. F. Mrusek [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , J. Pchálek [-] - J. Chryczyk [-]

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (70. M. Pumr [-] ) , M. Tengler [-] , J. Tengler [-] (52. V. Mareta [-] ) , D. Borč [-] (37. P. Pohaněl [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] (82. O. Jasník [-] ) , M. Procházka [-] , L. Štrbík [-]

ŽK: 11. J. Chryczyk - 25. D. Borč , 35. J. Tengler , 37. M. Procházka , 48. D. Vícha .
Hráči zápasu: P. Dušek , J. Tengler .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BINAR Patrik, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Dva zápasy se nám výsledkově nepovedly takže by jsme to měli napravit a vyhrát. Tip 1

Tip: výhra domácích