2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov dvakrát dorovnal ztrátu


Branky


14

Dolní Životice remizovaly s Dolním Benešovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Dolní Životice ve svém tradičním nedělním čase přivítaly na svém hřišti rezervní tým z Dolního Benešova. Už po třech minutách se probíjel do šance hostující Jašek, ale střílel těsně mimo tři tyče. Dolní Životice šly do vedení po deseti minutách, kdy po rohovém kopu Benešova domácí provedli rychlý brejk, a Vícha využil špatného vyběhnutí brankáře Kubaly a poslal balon mimo jeho dosah – 1:0. Za tři minuty vyvezl balon benešovský Spruch, nahrál ho Štefkovi, s jehož slabou střelou si brankář Kramný poradil. Životice pak Honkou z téměř nulového úhlu nastřelili břevno. Další domácí akci dua Dušek a Hanák chyběla finální nahrávka. Poločas tak skončil těsnou výhrou domácích.

Benešov dvakrát vyrovnal

Ve druhém poločase už na trávníku dominovala družina z Benešova, která domácí zatlačila. Po hodině hry se balon dostal po ose Večerek, Husovský k Jaškovi, který na malém vápně nedal brankáři Kramnému žádnou šanci – 1:1. Za tři minuty mohl otočit skóre Stříbný, ale po centru z pravé strany minul domácí branku. Životice ale dvacet minut před koncem zápasu šly znovu do vedení, když Hanákův přímý kop tečoval skákající hráč ve zdi do protipohybu brankáře Kubaly – 2:1. Za pět minut ale bylo už srovnáno, když dlouhý nákop propadl až ke kapitánovi Štefkovi, který nezaváhal – 2:2. V závěru ještě mohly obě mužstva strhnout výhru na svou stranu. Duškova patička skončila v náruči brankáře Kubaly. Kubala zlikvidoval i střelu Borče. Janík pom rohovém kopu pouze rozezvučel tyčku domácí svatyně. Neujala se ani střela životického Marety. Zápas tak dospěl k remíze.

 

Dolní Životice jedou příští kolo do Vávrovic. Dolní Benešov bude hostit Štítinu. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Hráči plnili pokyny, v tom jim nemám co vytknout. Vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá. Sice jsme po poločase vedli, ale soupeř prokázal ve druhé části své kvality, a dokázal dvakrát srovnat.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Po předvedené hře jsme asi ztratili dva body, ale zase jsme mohli v poslední minutě inkasovat rozhodující trefu. Remízu tedy bereme.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - F. Elbl [-] (88. P. Pohaněl [-] ) , M. Tengler [-] , J. Tengler [-] (60. D. Borč [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , A. Honka [-] , M. Procházka [-] (88. V. Mareta [-] ) , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

FC Dolní Benešov B
M. Kubala [-] - M. Janík [-] , M. Jašek [-] , L. Stříbný [-] (90. T. Miketa [-] ) , M. Casey [-] (70. J. Reichel [-] ) , M. Večerek [-] , R. Paluv [-] (46. R. Husovský [-] ) , T. Koska [-] , D. Štefek [-] , M. Spruch [-] , J. Halfar [-] (62. M. Böhm [-] )

ŽK: 19. R. Paluv , 27. T. Koska , 59. D. Štefek .
Hráči zápasu: D. Vícha - M. Kubala .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - PINČEK Milan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šupák
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuji výhru domácích už jen kvůli tomu rannímu času a velkému hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích