M. Spruch 58. (p.)
D. Štefek 85.
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


58. M. Spruch (p.) , 85. D. Štefek - 42. D. Hertel , 73. D. Hertel
13

Benešov remizoval s Žimrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Rezervní tým Dolního Benešova přivítal na svém hřišti mužstvo ze Žimrovic. Benešov sice držel balon na svých kopačkách povětšinu času, ale Žimrovice každou volnou příležitost využívaly k rychlým brejkům. Benešov hrozil hlavně centry do pokutového území, ze standardních situacích. Většinu centru si dokázal pohlídat spolehlivě žimrovický brankář Šehovič, a když už něco prošlo, tak nebyl Benešov shopný dopravit balon do sítě. Největší domácí šanci měl Janík, ale nezamířil přesně. Za hosty hrozil z brejků David hertel. První dva neskončily brankou. Jednou nezamířil přesně, jednou ho vychytal gólman Gross. teprve do třetice všeho dobrého platilo z jeho strany. Tři minuty před koncem poločasu pláchl defenzivě a procedil brankáře Grosse – 0:1.

Benešov dvakrát vyrovnal

Druhý poločas začali domácí aktivně, a přitlačili hosty k jejich vápnu. Benešovskému béčku se podařilo vyrovnat deset minut po pauze, když byl po rohovém kopu faulován Jakubem Hertelem starším ve vápně bývalý ligový mistr Baránek a penaltu s přehledem proměnil Spruch – 1:1. Benešov útočil dále, a Štefek z dvaceti metrů jen těsně minul branku. Hosté pak zahrozili střelou Hrbáče z úhlu. Žimrovice se znovu dostaly do vedení, když v 73. minutě opět ukázal záda obraně David Hertel a znovu pokořil Grosse – 1:2. Aspoň bod zajistil domácím pět minut před koncem kapitán Štefek, který z nulového úhlu procedil míč mezi nohami gólmana Šehoviče – 2:2. Dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího pak mohl zajistit domácím tři body Janík, ale slabou střelu překvapeného Janíka chytil Šehovič. 

 

Dolní Benešov jede do Dolních Životic. Žimrovice budou hostit Vávrovice. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Pro nás je remíza ztráta, protože jsme opět drželi více balon na svých kopačkách. Problémy nám ale dělal hráč číslo patnáct, který nám dal dvě branky.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Na tu sestavu, se kterou jsme sem jeli, beru bod všemi deseti. My jsme spoléhali na rychlé brejky a Davida Hertela, který dal naše dvě branky.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
J. Gross [-] - M. Janík [-] , M. Jašek [-] (57. A. Sebrala [-] ) , L. Stříbný [-] , M. Juchelka [-] , M. Večerek [-] , R. Paluv [-] , M. Spruch [-] , D. Štefek [-] , J. Baránek [-] , T. Koska [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - J. Hertel [-] (46. P. Novák [-] ) , A. Dušek [-] , R. Kříž [-] , D. Hertel [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , J. Schauer [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , A. Biel [-]

ŽK: 47. J. Baránek , 69. M. Večerek , 81. M. Juchelka - 67. A. Biel , 72. R. Hrbáč , 74. D. Šehovič , 75. D. Hertel .
Hráči zápasu: D. Hertel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUKOVSKÝ Josef, JAKUBEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov si půjde pro první vítězství v OP od prvních minut. Mladší domácí celek hosty uběha a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích