2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vytěžily z minima maximum


Branky


42. J. Schneider , 80. J. Chryczyk - 23. M. Šupák , 34. T. Šupák (p.) , 68. M. Šupák
13

Vávrovice prohrály o jednu branku nad Jakartovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o jednu branku

Vávrovice přivítaly v neděli mužstvo z Jakartovic. Vávrovice si utkání prohrály tím, že neproměňovaly své vyložené šance. Už ve čtvté minutě nastřelil Mrusek spojnici tyčky a břevna. Za pět minut šel sám na brankáře Štencka, který předvedl první skvělý zákrok. Ve 23. minutě pak po nákopu Schneidera Mrusek ani nadvakrát nedokázal Štencka pokořit. Ve 23. minutě poprvé udeřili hosté, když Gračanin ve středu hřiště krásně uvolnil Miroslava Šupáka, který zkušeně zavěsil – 0:1. Za deset minut byl po nahrávce Horváta v samostatném úniku faulován jakartovický Tomáš Šupák a nařízenou penaltu proměnil mazácky sám postižený – 0:2. Tři minuty před odchodem do kabin načechral míč z přímého kopu Daniel Klein a Schneider z náběhu umístil míč hlavou do sítě – 1:2.

Soupeři dali po jedné brance

I ve druhém poločase pokračovala nemohoucnost Vávrovic. V šancích opět selhal Mrusek, a po něm i Jan Lichovník. V 55. minutě z ojedinělé šance zahrozili i hosté, ale Tomáš Šupák překopl brankáře Tesaře i s brankou. Jakartovice daly z dalšího protiútoku třetí gól, když Anděl vysunul Miroslava Šupáka, který potřetí prostřelil brankáře Tesaře – 1:3. Vávrovice už dokázaly jen snížit, když Chryczyk nechytatelnou střelou vymetl šibenici jakartovické branky– 2:3. V závěru utkání se ještě domácí snažili vyrovnat, soupeře přitlačili, ale ani Chryczyk, ani Schneider míč do brány nedostali. Jakartovice tak se štěstím a díky Štenckovi podruhé v sezóně vyhrály.

 

Vávrovice jedou do Žimrovic. Jakartovice budou hostit Litultovice.    



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Měli jsme daleko více ze hry, vytvořili jsme si poměrně dost šancí, a vyhořeli jsme na jejich proměňování. Hosté byli produktivní, a my jsme si to prohráli sami.

FK Jakartovice
Milan Hanslík (trenér): Vytěžili jsme z minima maximum, a vyhráli jsme díky skvělému brankáři Štenckovi a naší produktivitě.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Schneider [-] , D. Klein [-] , O. Halátek [-] , M. Schoppik [-] - J. Laifert [-] , J. Chryczyk [-] , J. Lichovník [-] , T. Šenk [-] (74. J. Otipka [-] ) , M. Klein [-] - F. Mrusek [-] (74. J. Moro [-] )

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - M. Došla [-] , P. Horvát [-] , R. Rustler [-] , M. Gračanin [-] , J. Hlaváč [-] , M. Šupák [-] , T. Šupák [-] (64. D. Kříž [-] ) , M. Sváček [-] (59. P. Anděl [-] ) , L. Bartoš [-] , M. Poštulka [-]

ŽK: 57. M. Sváček , 76. P. Horvát .
Hráči zápasu: M. Šupák , M. Štencek .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - BINAR Patrik, KOT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Pešek
Tip experta: remíza

Tady bude jediná remíza tohoto kola. Tipuji větší počet branek na obou stranách a výsledek 4-4

Tip: remíza