0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina si odvezla tři body z Budišova


Branky


12

Budišov doma prohrál o jednu branku nad Vřesinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o jednu branku

Favorizovaná Vřesina zavítala na hřiště do Budišova. Hosté vletěli do zápasu jako vítr a už po několika sekundách po centru Boháče mířil vedle Waszut. Za dvě minuty běžel na brankáře Pretsche zcela sám Jiří Pešek, ale balon napálil pouze do gólmana. O chvíli později se dostal k míči Boček, ale selhal. V 6. minutě byl podražen ve vápně Boček, ale nařízenou penaltu Jiřímu Peškovi brankáře Pretsch stačil vyrazit. Za dvě minuty po centru Jiřího Peška pálil mimo tři tyče Boček. Po deseti minutách běžel sám na gólmana Waszut, ale brankář Prestch jeho pokus vyškrábl. Vřesina se brankově prosadila až po půlhodině, když Jiří Pešek vnikl do vápna, kde našel na zadní tyči Boháče, a na jeho střelu byl už Pretsch krátký – 0:1. Po vstřeleném gólu se probudil i Budišov, ale střela Marka Siváka si cestu do branky nenašla. Po první půli Vřesina vedla díky brankáři Pretschovi jen o jednu branku. 

Vřesina náskok udržela

Ve druhém poločase se hra na trávníku začala vyrovnávat a začal zlobit i Budišov. První šanci, ale opět Měla Vřesina, když po pěti minutách druhé půle využil díry v domácí obraně Boček, ale Prestch byl opět skvělý. Za Budišov se k nebezpečné střele dostal Chung, ale Lampart předvedl své umění a míč vyrazil mimo tři tyče. Stejně se vedlo i Černochovi, kterému střelu na roh vytáhl pozorný Lampart. Dvacet minut před koncem po rohovém kopu hostů vznikl ve vápně zmatek, a ani jeden z hostujících hráčů nedokázal poskakující balon dostat do brány. Budišov se pak snažil o vyrovnání, ale jeho snaha končila jen před vápnem a jeho střely zase nad hostující bránou. 

 

Budišov jede příští kolo do Březové. Vřesina bude hostit Chuchelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Tomáš Pretsch (brankář): V prvním poločase jsme měli zbytečně respekt ze soupeře, a on měl asi čtyři tutovky, penaltu, kterou jsem zneškodnil, a bohužel nám dal i jednu branku. Ve druhé půli jsme se zlěpšili, měli jsme dvě až tři šance, ale ty jsme bohužel nedali. Škoda mohla z toho být remíza.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V prvním poločasu jsme měli větší držení a míče a větší tlak, ze kterého padl jen jeden gól a kdybych jich bylo více nikdo by se nedivil. Po poločase to byl velmi vypjatý zápas, kde jsme si hlídali výsledek a nenechali jsme se strhnout emotivní hrou soupeře. Děkuji klukům za skvěle odmakane utkání, i přesto ze nás to stalo mnoho sil.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
T. Pretsch [-] - A. Levák [-] , J. Kuric [-] (46. T. Černoch [-] ) , L. Čonka [-] , S. Haluška [-] , M. Sivák [-] , K. Hrabina [-] , D. Anděl [-] , D. Chung [-] , E. Machala [-] , D. Sivák [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , M. Waszut [-] (55. M. Guřan [-] ) , V. Kocian [-] (72. Z. Říha [-] ) , P. Boček [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-]

ŽK: 23. M. Sivák , 58. D. Sivák , 70. L. Čonka .
Hráči zápasu: T. Pretsch - P. Boček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - BINAR Patrik, BALLARIN Břetislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra hostů

Do Budišova pojedeme vyhrát a potvrdit dobrý start do soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích