4:2
(3:0)
52. J. Tengler
82. D. Vícha (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2022 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce vyhrály Těškovice


Branky


19. D. Juchelka , 22. D. Juchelka , 38. O. Strojil , 69. D. Juchelka - 52. J. Tengler , 82. D. Vícha (p.)
13

Těškovice vyhrály o dvě branky nad Dolními Životicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o tři branky

V další dohrávce přivítaly Těškovice mužstvo z Dolních Životic. První půle patřila mužstvu z Těškovic. Už ve druhé minutě vykryl brankář Kramný střelu Vladimíra Šenka. Za dvě minuty odcentroval Rek balon do vápna, kde obrana hostů míč odvrátila k Jakubu Krayzelovi, jenž znova odcentroval a hlavičku Illíka zlikvidoval brankář Kramný. V osmé minutě přetažený roh Vladimíra Šenka hlavičkoval vedle Illík. Hned následně vysunul Rek Illíka, který ale přestřelil bránu. Po deseti minutách se osmělili hosté, ale jejich střela skončila v náruči Krčmáře. Za minutu vyrazil Kramný křižnou střelu Kupky. Po čtvrthodině hry nastřelil Rek Kramného. V 19. minutě se domácí dostali do vedení, když Juchelka z přímého kopu obstřelil špatně postavenou zeď a míč zaplul k tyči - 1:0. Za tři minuty vysunul Strojil nabíhajícího Kupku, jehož střela je sražená na roh. Z něj se pak míč dostal na hranici vápna k Juchelkovi, který pohotovou střelou k tyčce nedal brankáři šanci - 2:0. Životice mohly snížit, když bombu z přímáku Krčmář vyrazil jen před sebe a Leifert ze čtyř metrů minul prázdnou branku. Po půlhodině hry tvrdou střelu Hanáka vyrazil Krčmář na tyčku a rohový kop. Ve 38. minutě vysunul ideálně Vladimír Šenk Strojila, který si potáhl míč do vápna a technickou střelou do protipohybu brankáře zvýšil na 3:0. V závěru poločasu ještě po akci dvojice Jakub Krayzel a Rek, Kupka střílel těsně vedle. 

Životice jen snížily

Druhá půle se už vyrovnala. Zápas se pak dohrával za umělého osvětlení. Hned ve 47. minutě si hosté srazili centr Vladimíra Šenka na břevno, a odražený míč pak skončil v náruči Kramného. V 52. minutě se podařilo hostům snížit, když centr Pohaněla uklidil pohotově k levé tyči Jiří Tengler - 3:1. Hned za minutu křižná střela Matěje Krayzela skončila těsně vedle tyčky. Další brejk Matěje Krayzela a střela Kupky skončila v síti. Branka nebyla pro ofsajd uznána. V 66. minutě byl centr Vladimíra Šenka obranou sražen před Juchelku, jehož střelu Kramný vyrazil a dorážka Vladimíra Šenka byla sražena na roh. V 69. minutě poslal míč Vladimír Šenk na Matěje Krayzela, jehož centr poslal do sítě Juchelka a završil tak hattrick - 4:1. V 79. minutě hosté zahrozili tvrdou střelou, kterou Krčmář chytil. V 82. minutě fauloval Daniel Krayzel Jiřího Tenglera ve vápně. Následnou penaltu proměnil Vícha - 4:2. Ve zbytku zápasun se hosté dostali jen k pár střelám, které ale nebyly úspěšné.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Na hřišti se setkaly dvě technické mužstva, které předvedly oboustranně kvalitní, rychlé a kombinační utkání, bez záludností a přehnané agresivity. Přítomní diváci viděli spoustu pěkných kombinačních akcí a brankových příležitostí na obou stranách hřiště. My jsme si těch šancí vytvořili více a naštěstí jsme je i proměnili.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér): Soupeř byl jednoznačně lepším týmem, v prvním poločase jsme byli nedůrazní, špatně jsme obsazovali jejich hráče, a Těškovice to na své umělce umí a využívali našich nedostatků. V druhém poločase jsme trošku hru zlepšili, ale domácí nadále byli lepší.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - P. Kupka [-] , V. Šenk [-] , D. Illík [-] , T. Rek [-] (84. D. Sedlák [-] ) , D. Juchelka [-] , V. Krayzel [-] (46. M. Krayzel [-] ) , J. Krayzel [-] (61. L. Brož [-] ) , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-] , O. Strojil [-] (72. L. Nosek [-] )

FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - D. Borč [-] (43. V. Palyza [-] ) , J. Tengler [-] , J. Leifert [-] (46. P. Pohaněl [-] ) , M. Essler [-] , P. Dušek [-] , D. Vícha [-] , M. Hanák [-] , J. Vlček [-] , A. Honka [-] , V. Mareta [-]

ŽK: 75. J. Vlček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - PŘIKRYL Tomáš, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích. Těškovice budou těžit z umělé trávy. Dolní Životice budou schopné domácí potrápit v případě, kdy kapitán Dušek bude v útoku a ne na stoperu, kde nastoupil proti nám v prvním kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích