Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vyhrály o tři branky


Branky


12

Jakartovice porazily Benešov o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o dvě branky

Jakartovice ve svém premiérovém utkání přivítaly na svém hřišti rezervu Dolního Benešova. Jakartovice hrály skoro v nové sestavě oproti minulému roku. Benešovu chybělo šest hráčů základní sestavy včetně brankáře. Lépe se s touto situasá vyrovnalo mužstvo z Jakartovic. Jakartovice šly do vedení už ve třetí minutě, když domácí obránce zablokoval standardku hostů tak šikovně, že míč se odrazil až k Miroslavu Šupákovi, který svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil – 1:0. Další dvě domácí příležitosti měl Rustler a po něm Anděl. Další gólový úder přišel po půlhodině hry, když po přenesení hry sklepl Horvát balon k Tomáši Šupákovi, který pohodlně skóroval – 2:0.

Jakartovice vedení navýšily

Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostující družině. Benešov snížil deset minut po přestávce, když dlouhý aut doputoval ke Stříbnému, který pláchl domácí obraně a pokořil brankáře Štencka – 2:1. Dalších dvacet minut se domácí nemohli dostat do hry a Benešov zazdil několi nadějných příležitostí. Teprve čtvrthodinu před koncem se domácí dostali ke slovu, když narýsoval Miroslav Šupák kolmici na Rustlera a ten nedal gólmanovi Polákovi žádnou šanci – 3:1. Za dvě minuty později se dlouhý pas odrazil od paty Miroslava Šupáka šťastně k Rustlerovi, který zasunul míč do prázdné brány – 4:1. V závěru ještě domácí zahodili tři šance Rustlerem, Miroslavem Šupákem a Bartošem.

 

Jakartovice jedou příští kolo do Vávrovic. Dolni Benešov bude hostit Žimrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Milan Hanslik (trenér): I když jsme vedli 2:0, tak byl náš výkon takový utrápený. Kluci se sešli pouze na jednom tréninku před zápasem, a měli jsme několik nových posil, takže to ještě skřípalo. Jsem rád za tři body.

FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (hrající trenér): Bohužel nám chybělo šest hráčů, včetně brankáře a to se na naší hře projevilo. Možná jsme i drželi více balon, ale bylo to takové spíše platonické a jalové. Domácí své šance dokázali proměnit.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Štencek [-] - P. Horvát [-] , R. Rustler [-] , P. Anděl [-] , M. Gračanin [-] , J. Hlaváč [-] , M. Šupák [-] , T. Šupák [-] , M. Sváček [-] , L. Bartoš [-] , M. Poštulka [-] (74. M. Došla [-] )

FC Dolní Benešov B
J. Polák [-] - L. Stříbný [-] , M. Jašek [-] , S. Fluger [-] (55. T. Miketa [-] ) , T. Koska [-] , P. Tkačík [-] , R. Paluv [-] , M. Böhm [-] , A. Sebrala [-] , D. Štefek [-] , . Bortlík [-] (80. V. Glogar [-] )

ŽK: 63. M. Sváček - 82. M. Böhm .
Hráči zápasu: R. Rustler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, BALCAR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: remíza

Tipují remízu. Kdyý se Benešovu podaří uhlídat duo Šuoák, mohli by si hosté bod odvézt.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích