1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 15:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice vydřely tři body


Branky


12

Žimrovice vyhrály o jednu branku nad Těškovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o jednu branku

Žimrovice přivítaly v sobotu na svém hřišti mužstvo z Těškovic. V první větší příležitosti se objevili domácí fotbalisté, když z přímého kopu poslal balon těsně vedle hostující branky Ondřej Černý. Za sedm minut poslal Lukačovič za obranu Davida Hertela, který ale branku hostů přestřelil. Ve 20. minutě vybídl Illík ke skórování Vladimíra Šenka, ale ten tutovkou pohrdl, když vystřelil jen slabou střelu do rukavic brankáře Šehoviče. Za minutu Matěj Krayzel přehlavičkoval brankáře Šehoviče, ale míč mířící do branky stačila domácí obrana uklidit do bezpečí. Po půlhodině hry další příležitost Vladimíra Šenka vyrazil Šehovič. Ve 36. minitě skončila střela Binara z úhlu jen na bočni tyčce domácí brány. Jedinou branku zápasu vstřelili domácí sedm minut před poločasem, když dlouhý aut Ondřeje Černého a závaru před hostující brankou se prosadil Jakub Hertel – 1:0. Domácí pak zahrávalirohový kop, ale Ondřej z pěti metrů nepropálil hradbu těl, stejně se vedlo z dorážky Jakubu Hertelovi, a Kříž pak z pěti metrů poslal balon vedle. Za chvíli ještě David Hertel pálil těsně vedle hostující tyčky. 

Žimrovice výhru udržely

Ve druhé části byly o něco aktivnější Těškovice. Domácí zase hrozili z rychlých brejků. Po hodině hry centr Ondřeje Černého hlavičkoval Novák vedle tyčky. V 62. minutě zlikvidoval rychlý brejk Matěje Krayzela včasným vyběhnutím Šehovič. Za dvě minuty po rohovém kopu Vladimíra Šenka zakončil nad Illík. V 70. minutě na druhé straně centr Jakuba Černého špatně trefil Schauer. Vzápětí vyrazil Šehovič střelu Kupky z úhlu. V 74. minutě vybídl Matěj Krayzel Vladimíra Šenka, ten sice míč minul, ale ten se dostal k Illíkovi, jehož střela byla ale sražená na roh. Poslední hostující tutovku měl Matěj Krayzel, ale jeho střela skončila těsně před brankovou čarou. V závěru už domácí si takticky tři body udrželi.

 

Těškovice budou příští kolo hostit Dolní Životice. Žimrovice jedou do Dolního Benešova.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (hrající trenér): První poločas ještě z naší strany šel, měli jsme dost šancí. Ve druhém byli hosté více na balonu, ale šancí moc neměli. Výhra byla vydřená.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V průměrném utkání z obou stra jsme si sice vytvořili několik TUTOVEK, ale bohužel gól nevstřelili. Chybělo trochu štěstí v zakončení. Naopak domácí se prosadili jedním slepeným gólem, který bohužel rozhodnul. Utkání by slušela remíza.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - J. Schauer [-] , D. Hertel [-] , D. Lakomý [-] (45. J. Černý [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] , P. Novák [-] , R. Kříž [-] (76. A. Dušek [-] ) , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Krayzel [-] (80. V. Krayzel [-] ) , M. Krayzel [-] , D. Illík [-] , V. Vavrečka [-] , V. Šenk [-] , T. Rek [-] (65. P. Kupka [-] ) , V. Binar [-] , J. Solnický [-] , J. Šenk [-] , O. Strojil [-]

ŽK: 76. J. Černý , 86. R. Hrbáč - 71. M. Krayzel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - JAKUBEC Josef, SEDLÁK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Dietrich
Tip experta: remíza

Tady tipuji remízu. Žimrovice budou těžit ze svých zkušeností, ale Matěj Krayzel se trefí a hosté si odvezou cenný bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích