4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

14.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Šumperka doma dokázalo porazit Nový Malín 4:0


Branky


4

Druhý tým tabulky Nový Malín vyrazil na hřiště městského rivala. Rezerva Šumperka, ale s pomocí hráčů z áčka dokázala zvítězit 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro béčko Šumperka

Od začátku utkání byli domácí lepším týmem. Jako velmi užitečné se ukázalo doplnění týmu o kluky z prvního mužstva. Ve 33. minutě se prosadil jeden z nich Petr Linet. Ve 38. minutě už to bylo 2:0, když přidal branku Novosád. Domácí tým měl hru pod kontrolou a i přes pár náznaků hostí skončila první půle 2:0.

Branky přidali pouze domácí

I v druhé půli byli lepší domácí. V 65. minutě se podruhé v zápase prosadil Petr Linet. A o několik minut později už to bylo 4:0. Hostům se i přes pár šancí vstřelit branku nepodařilo a rezerva Šumperka tak urvala vítězství. Malín předskočila v tabulce Leština díky vítězství nad Lošticemi "B" a tak je momentálně na třetím místě a béčko Šumperka se přiblížilo na dostřel Úsovu i když ten má ještě k dobru odložené utkání proti Petrovu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nový Malín
Jakub Diblík - hráč: Žádnou šanci jsme bohužel neproměnili. Chybělo nám 6 hráčů, tím, že jim pomohli hráči z áčka tak byli lepším týmem po celý zápas a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Šumperk B
J. Žanda [-] - M. Hýžďal [-] , J. Doležal [-] , A. Barvínek [-] , R. Jurásek [-] , M. Horký [-] , P. Linet [-] , V. Dostál [-] , P. Přikryl [-] , M. Jecu [-] , M. Churavý [-]

TJ Sokol Nový Malín
D. Laščák [-] - J. Laštůvka [-] , T. Budina [-] , L. Pospíšil [-] , R. Bílek [-] , L. Korger [-] , M. Klimek [-] , . Michalička [-] , T. Haša [-] , M. Novák [-] , J. Diblík [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: HEJL Ladislav - HETMÁNEK Rudolf, KREJČÍ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Bořivoj Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že v tomto zápase se potvrdí postavení v tabulce a zvítězí hosté. Zde si dovoluji tipovat, že to bude výsledkem 1:3 pro hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích