Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palonín dokázal překvapivě zvítězit 3:2 nad Baníkem Staré Město


Branky


4

Domácí Palonín se před utkáním nacházel na posledním místě tabulky. Podzimní střetnutí skončilo vítězstvím Baníku Staré Město drtivým vítězstvím 8:0. Dnes tomu bylo ale jinak. Domácí dokázali zvítězit 3:2 a připsali si teprve druhou výhru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá první půle Palonína

První poločas přinesl poměrně vyrovnanou hru ve středu pole, ale do šancí se dostávalo spíše mužstvo domácích z Palonína. V 9. minutě přiklepl Miroslav Hegr po rohovém kopu míč na Lukáše Vyjídáčka, který z bezprostřední blízkosti branky otevřel skóre utkání. Další změna skóre nastala ve 39. minutě, kdy se po individuální akci prosadil utaženou střelou k tyči Vít Pobucký. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0 pro domácí.

V druhé půli bylo drama, ale domácí to nakonec zvládli

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. V 55. minutě centroval míč do vápna hráč hostí, Petr Pelech a Matyáš Pacal nadvakrát překonal výborně chytajícího golmana domácích Martina Frömmla. Hned o 4 minuty později už bylo srovnáno. Po centru z přímého kopu, nekompromisní hlavičkou vyrovnal Jan Podhora a hosté byli na koni. Další šance ale nedokázali proměnit. V 71. minutě si po rohovém kopu našel míč na zadní tyči domácí stoper Jakub Šenk a krásně umístěnou hlavičkou vrátil vedení Palonínu. Tato branka se nakonec ukázala jako rozhodující a tak mohli závěrečném hvizdu domácí hráči a fanoušci slavit vítězství 3:2.



Ohlasy k zápasu


Palonín
Alois Tichý - trenér: Soupeři jsme oplatili podzimní drtivou porážku. Vzhledem k postavení celků v tabulce a výsledku prvního utkání byl pro mnohé favorit utkání poměrně jasný. My jsme hosty ale dokázali překvapit a zvítězit. Tímto klukům děkuji.

Baník Staré Město p.Sněžníkem
Petr Pelech - hráč: Nejspíš na nás zapůsobilo, že jsme hráli s posledním Palonínem, který měl před naším duelem jen 3 body a my si mysleli, že nám tam góly budou padat sami. V příštím utkání se z toho musíme ponaučit a zvítězit.



Sestavy


Palonín
M. Frömml [-] - L. Vyjídáček [-] , M. Heger [-] , A. Tichý [-] , F. Moťka [-] , J. Opravil [-] , V. Pobucký [-] , J. Míchal [-] , R. Ellner [-] , M. Hejtmánek [-] , M. Ellner [-]

Baník Staré Město p.Sněžníkem
S. Pěnička [-] - P. Baďura [-] , P. Pacal [-] , P. Pelech [-] , J. Podhora [-] , M. Pořízka [-] , M. Pacal [-] , J. Kužma [-] , L. Rohoň [-] , J. Řezníček [-] , N. Gábor [-]

ŽK: 58. J. Šenk , 78. M. Tomaštík - 75. P. Pacal , 85. M. Pacal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BAHOUNEK Adam - KROBOT Ladislav, RULÍŠEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Bořivoj Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Tady tipuji, že zvítězí Baník Staré Město s přehledem i ve venkovním utkání. Myslím si, že minimálně jednou branku k vítězství hostů přispěje nejlepší střelec soutěže Petr Pelech.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích