V. Švub 23.
T. Horký 36. (p.)
2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Dubicka zvítězili 3:2 na penalty nad Jestřebím


Branky


23. V. Švub , 36. T. Horký (p.) - 78. R. Panák , 90. D. Richter
4

Do Jestřebí přijel tým z Dubicka. Po první půli vypadalo utkání ve prospěch domácích. Ale v druhé půli hosté dokázali srovnat a v následném penaltovém rozstřelu zvítězit a připsat si dva body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

První půle byla zajímavá, více ze hry měli domácí hráči Jestřebí. V 23. minutě po rohovém kopu hlavou poslal Jestřebí do vedení Viktor Švub. Oba týmy si připravily pár šancí, ale skóre se něměnilo. V 36. minutě byl po faulu na Frantu Maradu nařízen pokutový kop pro domácí. Ten proměnil Tomáš Horký a do kabin se šlo z stavu 2:0 pro domácí.

Hosté v druhé půli zabrali

Ve druhé půli byla hra vyrovnaná. Domácí své šance neproměnili. Radost pro fanoušky Dubicka přišla v 78. minutě když se střelou přes domácího brankáře prosadil Rudolf Panák a snížil stav utkání na 1:2 z pohledu hostí. Hostům to vlilo energii a šli za vyrovnaním. Domácím se z velké šance nepodařilo vstřelit gól, když Frantův pokus vytěsnil nad břevno hostující golman. Těsně před koncem utkání v 90. minutě vzal na sebe zodpovědnost David Richter, který střelou pod břevno překonal brankáře domácích a srovnal na 2:2. 

Velký obrat dokonán

Při penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Dubicka. Za domácí proměnil pokutový kop pouze Jarda Janíček a hostující golman předvedl dobré zákroky a zajistil Dubicku druhý bod.



Ohlasy k zápasu


Jestřebí
Jan Lukáč - předseda týmu: První mistrák se nám bohužel nevydařil, tři body nám proklouzly v 90. minutě, když hosté vyrovnali na 2:2. Dílo zkázy pak dokonal penaltový rozstřel a bohužel si z utkání vezeme pouze jeden bod.

FC Dubicko
Marek Koubek - předseda týmu: Vybojované utkání až do konce. Jsem rád, že hráči bojovali až do závěru utkání a nechali na hřišti všechno. Důležité body, které nám pomohou odstartovat jarní část sezóny. Věřím, že takto se bude bojovat na hřišti pořád. Děkuji i našim fanouškům za navození fotbalové atmosféry.



Sestavy


Jestřebí
R. Doubrava [-] - D. Kondler [-] , F. Marada [-] , M. Krátký [-] , T. Horký [-] , V. Švub [-] , J. Janíček [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , J. Kramar [-] , L. Mička [-]

FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Pobucký [-] , M. Koubek [-] , M. Pur [-] - P. Horák [-] , R. Panák [-] , D. Pospíšil [-] , L. Plhák [-] - D. Pobucký [-] , D. Richter [-] - J. Žižka [-]

ŽK: 14. T. Horký , 33. M. Horký , 82. M. Krátký - 69. D. Pobucký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÍT Vojtěch - ŠTĚPÁN Karel, NAVRÁTIL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Bořivoj Bartoš
Tip experta: výhra domácích

Tak tady těžko hodnotit. Zápas bude podle mě vyrovnaný, ale přeci jen věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích