Leština doma porazila béčko Loštic 3:2


Branky


4

V prvním jarním kole přijelo béčko Loštic na hřiště Leštiny. Leština podle postavení v tabulce potvrdila roli favorita a díky zaváhání Nového Malína se dostala po výhře 3:2 na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za nerozhodného stavu

Loštice vstoupili do utkání aktivněji. Hned ve 4. minutě si na přetažený Morávkův roh naskočil Hejný a nekompromisně uklidil hlavou míč do sítě a hosté se dostali do vedení 1:0. Z vedení se ale neradovali příliš dlouho. V 18. minutě se hráč Leštiny probíjel středem hřiště, následnou střelu ještě hostující brankář dokázal vyrazit na břevno, ale z dorážky už se Žák nemýlil a srovnal stav utkání na 1:1.

Opět výborný úvod hostů, Leština to ale zvládla otočit ve svůj prospěch

Ve 47. minutě po přihrávce Morávka, dokázal Bednářík se štěstím propálit domácího golmana a hosté se opět dostali do vedení 2:1. V 60. minutě se podařilo Leštině srovnat, když se odraženého míče na hostující polovině zhostil Žák a po čtyřiceti metrovém úniku předložil míč Puchrovi a ten před prázdnou brankou nezaváhal a srovnal skóre. Chvíli na to přišel faul hostů těsně před jejich velkým vápnem. Z následné standardní situace se dokázal prosadit Jurenka a domácí šli do vedení. A když před koncem zápasu neproměnil hlavou velkou šanci Selinger zůstalo už skóre beze změn. Zápas tedy skončil vítězstvím domácích 3:2.



Ohlasy k zápasu



SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: Gratuluji soupeři k výhře a velkou poklonu musím vyšvihnout domácímu „trávnikáři“, jelikož takto perfektně připravené hřiště jsem po zimní pauze velmi dlouho neviděl. Bohužel jsem zklamaný, že i když se nám na venkovní půdě podaří jít 2x do vedení, neodvážíme si ani bod. Budeme muset více zapracovat na týmovém bránění a koncentraci. Mrzí mě to o to více, že další dvě kola odehrajeme taktéž na půdě soupeřů a nebude se jednat o lehké zápasy.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KROBOT Ladislav - RULÍŠEK Vladislav, BAHOUNEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Bořivoj Bartoš
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Leština potvrdí postavení v tabulce a na domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích