2:1
(2:0)
77. S. Březina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:30

14.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrov doma v dohrávce porazil Úsov


Branky


23. L. Kováč , 40. J. Minarik - 77. S. Březina (p.)
4

V dohrávce 14. kola se doma představil Petrov proti Úsovu. Domácí v utkání dokázali zvítězit 2:1. A dotáhli se tak bodově na Bratrušov a budou bojovat ještě i s Novým Malínem o třetí místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po první půli zaslouženě vedli

Domácí byli od začátku utkání aktivnějším týmem, drželi míč na kopačkách a soupeře do ničeho moc nepouštěli. Až na výjimky se Úsov nedostával ze své poloviny hřiště. Petrov se dostával do šancí, ale běhěm prvních dvaceti minut vše skvělě chytil brankář Grygar. Střelecké trápení ukončil ve 23. minutě Lukáš Kováč, který z hranice vápna přesnou střelou k tyči nedal brankáři Grygarovi šanci. Ve 40. minutě se po krásné akci domácích dostal k míči Kováč, který přihrával na malé vápno, kde nekompromisně zavěsil míč do sítě Jan Minarik a bylo to 2:0. Do konce poločasu se už nic neudálo a tak se šlo do kabin za lepšího stavu pro domácí. 

Hosté už pouze snížili, Petrov tak zvítězil a bere tři body

Do druhé půle vstoupili hosté s cílem v utkání neobdržet debakl. Takže na trávník vyběhlo jiné mužstvo. Domácí přestali hrát, přizpůsobili se hře Úsova. Hosté tak najednou více drželi míč a Petrov ztratil přesnost ve své hře a měl problémy s přechodem do útočné hry. I tak se domácí přeci jen do nějaké šance dostali, ale nepodařilo se je proměnit. Pak zahrozili hosté, během krátké chvíle kopali tři rohové kopy za sebou. ale k ohrožení brankáře Krče nedošlo. V 77. minutě se se po centru do vápna tlačil k míči hostující útočník, ten byl nešikovně atakován Matochou a sudí nařídil pokutový kop pro Úsov. Na značku si míč postavil Stanislav Březina a střelou k tyči snížil na 2:1. Hosté něměli v utkání více možností střídat, tím pádem hráči ke konci zápasu pociťovali únavu ze sobotního utkání a na vyrovnání už jim tak nezbývalo mnoho sil. V závěru se sice ještě dostal na šestnáctce k míči Březina, ale jeho střelu pohodlně lapil brankář Krč. Na nic dalšího už hosté nezmohli a tak domácí udrželi vedení a zvítězili tak v utkání 2:1. V pondělní dohrávce 14. kola si tak připisují tři body. 



Ohlasy k zápasu


Petrov-Sob.
Ondřej Krč - brankář: Po prvním poločase, kdy jsme po spoustě neproměněných šancí vedli 2:0 a soupeře prakticky k ničemu nepustili, to vypadalo, že utkání bude v naší režii. Nicméně ve druhé půli jsme se soupeři přizpůsobili a přestali hrát. Úsovu se podařilo po pokutovém kopu snížit. Zápas jsme si ale pohlídali a zvítězili. Byl to náš nejhorší výkon na jaře. Každopádně utkání je za námi a tři body se počítají. Nyní se musíme soustředit na sobotní zápas, kdy jedeme do Starého Města. Tam to je vždy těžké.

Úsov
David Kubík - kapitán: Na dnešní zápas jsme jeli v hodně slátané sestavě. V první půli jsme dostali dva góly a moc jsme toho nepředvedli. Do druhé půle jsme se ještě trošku nahecovali, abychom nedostali nějaký výprask, jelikož nikdo na střídání a hlavně se podepsala únava ze sobotního zápasu. Dokázali jsme ještě snížit z penalty, ale na víc už jsme se nezmohli.



Sestavy


Petrov-Sob.
O. Krč [-] - R. Chodura [-] , P. Šenekl [-] , A. Matocha [-] , J. Gargulák [-] - R. Kühndel [-] , M. Gargulák [-] , L. Kováč [-] - J. Minarik [-] , J. Januška [-] - A. Dorňák [-]

Úsov
M. Grygar [-] - R. Dopita [-] , D. Kubík [-] , S. Březina [-] , M. Obíral [-] , M. Frank [-] , M. Dopita [-] , O. Kubík [-] , F. Kudrna [-] , M. Pavlík [-] , M. Jiroušek [-]

Počet diváků: 125. Rozhodčí: Langhammer Luděk ml. - KROBOT Ladislav, RULÍŠEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Bořivoj Bartoš
Tip experta: remíza

Bitva dvou týmu v tabulce těšně pod námi. Přál bych si aby tento zápas skončil remízou, ale uvidíme jak to dopadne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích