Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

14.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratrušov doma vybojoval výhru 5:4 proti béčku Zábřeh


4

Oba týmy se před utkáním nacházely ve středu tabulky. I přes horší stav trávníku se zápas nakonec odehrál. V gólové přestřelce byl úspěšnější domácí Bratrušov a zvítěžil 5:4 a dotáhl se bodově v tabulce na tým Zábřeha. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro Bratrušov

Domácí se v utkání museli obejít bez kapitána. I když hosté měli více ze hry, branky stříleli domácí. V 9. minutě se prosadil Prokop a Bratrušov vedl 1:0. Ve 22. minutě zakončoval Cakirpaloglu Jordan a už to bylo 2:0 pro domácí. Těsně před odchodem do šaten se podařilo hostům snížit, úspěšným střelcem byl Smékal. 

I přes drtivý závěr hostů dokázal Bratrušov zvítězit

Bratrušov musel do druhé půle střídat vinou zranění. V 55. minutě srovnal stav skóre Ratiborský. Necelé dvě minuty na to, se ale podařilo domácím vstřelit gól, konkrétně to byl opět Prokop, kterému naservíroval ukázkovou průnikovou přihrávku Cakirpaloglu Antonio a dostal tak Bratrušov opět do vedení. V 70. minutě se prosadil nováček týmu Hlavinka a už to bylo 4:2. O pár minut později zasadil další úder Pantlík a na ukazateli skóre svítil stav 5:2. Zdálo se, že o výsledku utkání je již rozhodnuto. Jenže hosté se nevzdali. V 86. minutě vstřelil třetí gól hostů Stříž a hned o 3 minuty později snížil na rozdíl jediné branky Meixner. Zábřehu už se ale nepodařilo srovnat a utkání skončilo vítězstvím domácích 5:4.



Ohlasy k zápasu


Bratrušov
Bořivoj Bartoš - trenér: Přes všechny nervy v závěru jsme dokázali udržet vítězství a získali důležité tři body do tabulky. Příští týden na to budeme chtít navázat, na domácím hřišti přivítáme Nový Malín, ale to také nebude jednoduché utkání. Hráčům patří poděkování, že i někteří přes drobné zdravotní šrámy z utkání bojovali až do konce.

SK SULKO-Zábřeh B
Antonín Jakeš - trenér: Přijeli jsme do Bratrušova urvat aspoň nějaký bod. Díky vlastním chybám jsme si utkání prohráli sami. Soupeř dokázal potrestat naše chyby v obraně, kterých bylo až mnoho. Soupeř hrál co jsme mu dovolili a trestal naše chyby. Rozhodčí musím pochválit.



Sestavy


Bratrušov
T. Anděl [-] - M. Prokop [-] , M. Málek [-] , B. Bartoš [-] , D. Pantlík [-] , L. Lipka [-] , A. Cakirpaloglu [-] , M. Hlavinka [-] , J. Žižka [-] , J. Cakirpaloglu [-] , P. Turek [-]

SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - J. Smékal [-] , V. Ogrocki [-] , J. Damiančík [-] , D. Lasovský [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , V. Schwab [-] , S. Hampl [-] , D. Kutal [-] , P. Bittner [-]

ŽK: 18. V. Václahovský , 45. M. Málek , 71. M. Hlavinka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ONDRÁČEK Jakub - CHODURA Tomáš, KREJČÍ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Bořivoj Bartoš
Tip experta: výhra domácích

Na podzim to bylo vyrovnané utkání. Věřím že do jarní části vstoupíme na domácím hřišti vítězstvím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích