2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určické béčko se vypořádalo s brzkým inkasovaným gólem a nakonec zápas otočilo


Branky


0

Zajímavé utkání okresního přeboru bylo k vidění na hřišti v Určicích, kde se střetla místní rezerva s béčkem Kralic na Hané. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání vstoupili nad míru úspěšně. Hned v první minutě se prosadil Kawij a zaskočený brankář Kováč lovil míč ze své sítě. V dalším průběhu hry měli mírně navrch domácí hráči, kteří si vytvořili několik slibných šancí, ale většinou byli nepřesní v zakončení. S tím co mířilo mezi tyče si poradil brankář Miler. Ovšem v největší šanci prvního poločasu se objevil hráč hostí Gábor, který ze dvou metrů nedokázal dostat míč do sítě, když proti němu nastál ani brankář, ale pouze jeden obránce.

 

Po změně stran se obraz hry nezměnil snad s tím rozdílem, že domácí byli při zakončení akcí přesnější. Ovšem gólman hostí se několikrát vyznamenal a jedenkrát jej zachránila tyč. V 66. minutě se určičtí přece jen dočkali vyrovnání. Středem hřiště pronikl Javořík a ač tísněn dvojicí obránců překonal technickou střelou vyběhnuvšího brankáře. Když už to vypadalo, že dojde k dělbě bodů, naběhl si na cenrt z rohového kopu Mariánek a hlavou se trefil přesně ke vzdálenější tyči. V tu chvíli již hostům nezbývalo mnoho času na případné vyrovnání a tak všechny body zůstaly v Určicích.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Kováč [-] - M. Mlčoch [-] , P. Vodák [-] , O. Halouzka [-] , D. Javořík [-] , D. Vaverka [-] , M. Grulich [-] , J. Kouřil [-] , J. Hanzelka [-] , T. Ježek [-] , M. Hudský [-]

FC Kralice na Hané B
R. Miler [-] - P. Gábor [-] , D. Němčík [-] , L. Kovařík [-] , P. Bross [-] , P. Kawij [-] , J. Hlačík [-] , R. Dokoupil [-] , L. Dvořák [-] , M. Haluza [-] , J. Bluma [-]

ŽK: 84. D. Javořík - 72. P. Gábor .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: PROCHÁZKA Jaroslav - STAVĚL Robert, MLČOCH Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.