2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza sousedů v tabulce


Branky


2

Vyrovnaný zápas potvrdil postavení v tabulce, kde měli oba soupeři před zápasem shodně 16 bodů. Vyhrát nakonec mohl jakýkoliv tým, ale dělba bodů je zasloužená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí slepenými góly šli do kabin s náskokem

Utkání předcházely debaty, zda pro velkou mlhu zápas vůbec odehrát, ale nakonec se počasí umoudřilo a zápas proběhl regulérně. Hrál se tvrdý ale férový fotbal, v kterém byli domácí ze začátku malinko aktivnější a fotbalovější. Přesto první větší šance se urodila na druhé straně a hned z toho byl gól, když důraz prokázal mladý Válek. Minule skóroval poprvé v kariéře a druhá trefa na sebe nenchala dlouho čekat. Z vedení se ale Hostim dlouho neradoval, protože už ve 30. minutě srovnal Škopek a za 3 minuty po rohu otočil skóre pro Suchohrdly Matějka - 2:1. 

Souhra bratrů zařídila remízu

Druhá půle byla dlouho vyrovnaná, hosté hráli spíše na brejky. Šance na obou stranách dlouho nepřicházely, až v 70. minutě vyšla souhra bratrům Svobodovým a Filip dokázal vyrovnat na 2:2. Kdo čekal opatrný závěr utkání, byl překvapen. Šance se najednou rodily před oběma brankama, ale skóre už se nakonec neměnilo a zápas skončil zaslouženou remízou. Zajimavostí zápasu byl nový hráč v dresu domácích Kugler, který má zkušenosti z vyšších soutěží. 



Ohlasy k zápasu



Hostim
Libor Nevrkla (trenér hostů): "Na utkání jsme jeli s 12 hráči, jediným náhradníkem byl druhý brankář. Tým ukázal maximální bojovnost, za kterou si nezasloužil prohrát. Bod bereme, ale už se moc těšíme na zimní pauzu".



Sestavy


TJ Suchohrdly
P. Felcan [-] - A. Škopek [-] , M. Glazer [-] (60. M. Černý [-] ) , L. Matějka [-] , Z. Adamov [-] , L. Kugler [-] , M. Adamov [-] (60. P. Pejchal [-] ) , Z. Pospíšil [-] , M. Pojer [-] , P. Pospíšil [-] , P. Rychlík [-]

Hostim
M. Chocholouš [-] - O. Kosík [-] , J. Fruhauf [-] , D. Karásek [-] - A. Pisařovic [-] , M. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , L. Lauš [-] , M. Petříček [-] , T. Kandl [-] - T. Válek [-] (89. R. Šálek [-] )

ŽK: 37. Z. Pospíšil , 73. Z. Adamov , 81. L. Kugler - 29. O. Kosík , 44. A. Pisařovic .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: PALÁT Jiří - ADAMOV Zdeněk, TAFLÍŘ Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:35

Tip: výhra hostů