0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 10:15

13.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobšice udržely remízu i v 10 lidech


Branky


2

Domácí byli před zápasem favoriti zápasu, ale nakonec byli rádi za remízu. Krumlov by před zápasem bod bral, kdyby proměnili penaltu, tak mohl mít i tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance domácích skóre nezměnila

Krumlovští přijeli do Dobšic bez posil z A týmu i několika kmenových hráčů B týmu, na lavičce měli pouze 1 náhradníka. I proto by před zápasem remízu brali. Domácí začali zápas aktivněji, přesto hosté pozornou obranou dlouho nndovolili domácím vypracovat si větší šanci. Když už se to domácím aspoň jednou povedlo, tak ztroskotali na zkušeném brankáři Holíkovi.

Ani přesilovka s penaltou hostům nepomohla

Do druhé půle hosté malinko pozměnili rozestavení a začali hrát více dopředu. Z převzaté iniciativy vytěžili po dobré kombinaci faul domácího gólmana, za který viděl červenou kartu a kopala se navíc penalta. Exekuce se ujal nejzkušenější hráč hostů Schwarz. Buhužel pro hosty trefil jen tyč, a proto skóre zůstávalo stále 0:0. Oslabení domácí se spoléhali na brejky a standartní situace. Ale úspěšní v zakončení nebyli a když hosté měli spíše platonický tlak, který k brance nevedl, utkání skončilo dělbou bodů 0:0.



Ohlasy k zápasu



FC Moravský Krumlov B
Radek Pasterný (kapitán hostů): "Rád bych vyzvedl hru celého týmu, a to hlavně v první půli ve hře zpět a bojovnost, ta byla základem pro dobrý výsledek".



Sestavy


Sokol Dobšice B
T. Dufek [-] - R. Kirillov [-] (75. J. Pavlíček [-] ) , D. Gazcio [-] (62. M. Truhlář [-] ) , R. SYROVÝ [-] , P. Šuba [-] , D. Navrkal [-] , S. Fiby [-] (62. A. Rolník [-] ) , M. Dvořák [-] (55. A. Ferenci [-] ) , O. Nováček [-] , R. Kubošný [-] , R. Křemenský [-]

FC Moravský Krumlov B
J. Holík [-] - J. Zimmermann [-] , M. Ostrovský [-] (46. P. Schwarz [-] ) , M. Žitka [-] , D. Rozmahel [-] , R. Pasterný [-] - L. Adamík [-] , T. Březina [-] , V. Musil [-] - P. Lichý [-] , M. Bogner [-]

ŽK: 41. R. Kubošný , 51. O. Nováček - 28. M. Bogner , 74. P. Lichý , 82. L. Adamík . ČK: 54. T. Dufek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmarda Martin - REHBERGER Dušan, VACULA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:35

Tip: výhra domácích