Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru domácích určily standartky


2

Vítězství domácích se nerodilo snadno, i když byli Kouničtí favoritem zápasu. Kdyby hosté lépe zvládli obranné standartní situace, možná by neodjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostěradice začaly dobře, ale...

Hosté byli outsiderem utkání, a to i z důvodu absence brankáře. Do branky musel hráč, navíc na lavičce náhradníků byl jediný hráč na střídání. Domácím se úvod povedl, ale ani jednu šanci nedokázali zužitkovat. A tak se vedení ujali hosté, když v 9. minutě kapitán Burger vysunul Drozda a ten z hranice vápna zamířil přesně - 0:1. Kouničtí byli lepším týmem a srovnat se jim podařilo ve 30. minutě, když trestný kop využil Záviška - 1:1. Otázkou zůstává, zda neměl být hostující brankář za faul vyloučen. Domácí nadále soupeře přehrávali, ale další branka v první půli již nepadla.

Rozhodly domácí rohové kopy

Druhá půle začala nudnou pasáží, ve které bylo oboustranně hodně nepřesností. Do vedení šli přesto v 60. minutě domácí, když závar po rohovém kopu vyřešil Procházka - 2:1. A když za pár minut podobně dopadl další roh domácích (tentokrát střílel Ondráček), o vítězství už nebylo pochyb. Hosté se na větší odpor nezmohli a domácí nemuselo mrzet zahození dalších šancí. Kuriozitou je, že domácí na podzim vyhráli všechny domácí zápasy, což jim pomohlo na aktuální 4. příčku v tabulce. Hosté se i nadále krčí na 12. místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



Hostěradice
Radek Burger (kapitán hostů): "Stále nám dělají problémy standartní situace. Tři standartky, tři góly"



Sestavy


TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - J. Stix [-] (63. D. Paclt [-] ) , P. Cidlík [-] (46. H. Horák [-] ) , M. Peterka [-] , O. Havelka [-] , J. Holátko [-] (87. D. Hájek [-] ) , M. Ondráček [-] , M. Mlčoch [-] (56. T. Procházka [-] ) , Z. Záviška [-] , J. Kunc [-] , P. Hruška [-]

Hostěradice
J. Čech [-] - R. Burger [-] - T. Procházka [-] , M. Fiala [-] , M. Krontorád [-] , O. Kret [-] , M. Kadlec [-] , J. Hlávka [-] , M. Fiala [-] , M. Drozd [-] (70. P. Strádal [-] ) , M. Fiala [-]

ŽK: 60. Z. Záviška - 12. M. Fiala , 28. J. Čech , 50. R. Burger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FIALA Tomáš - ŠLES Radek, TAFLÍŘ Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:35

Tip: výhra hostů