Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B porazil doma Hamry B


Branky


19

Fotbalisté Měřínu B si připsali proti Hamrům B další domácí výhru a to v poměru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Deštivé podzimní počasí se podepsalo na hrací ploše a hrálo se na měkčím trávníku. Začátek prvního poločasu byl vyrovnaný a hrálo se na středu hřiště, bez větších šancí. Až v 19. minutě se dostali domácí do první šance, když Jonáš prodloužil hlavou míč na středu hřiště, ten propadl k matadorovi Sýkorovi, který s přehledem poklidil míč do sítě. Hamerští se dostali k několika zakončením ze střední vzdálenosti, přímý volný kop zpoza šestnáctky zahráli do zdi. Až pak se domácí probrali a F. Sysel se probil ze stopera do samostatného úniku, avšak míč poslal těsně vedle pravé tyče Bencovy tyče. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin s rozdílem jednoho gólu, zaúřadovali domácí podruhé. Vokurka se uvolnil po levé straně, přihrál na penaltu, míč však vystihl domácí stoper a ve snaze odkopnout míč trefil nastavenou Sýkorovu nohu. Pomalým obloučkem do šibenice se prosadil stařičký Sýkora podruhé a domácí vedli 2:0.

Domácí si výhru pohlídali

Csaplárova past téměř sklapla. V 57. minutě se hosté srdnatě probíjeli po levé lajně a těsně před vápnem došlo ke kontaktu. Z nařízeného volného přímého kopu se prosadil ranou k pravé tyči Vashkeba a snížil na 2:1. O 7 minut později došlo k vyrovnání, křižný balón po neshodě v domácí obraně Měřína propadl k Dankovi, který v samostatném úniku poklidil míč za Hladíkova záda. Měřínští se snažili, ale do finálky se dostávali horko těžko. Rozhodující okamžik přišel opět na sklonku poločasu, když v 86. minutě došlo k závaru ve vápně Kladivářů. První 2 střely hosté zblokovali, pak se k míči dostal L. Doležal a krásným obstřelem strhl vedení na domácí stranu – 3:2. Poslední hřebíček do rakve zatloukl Jonáš, když po krásném pasu Sýkory lobem překonal Bence a stanovil konečné skóre na 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, vedoucí: Kluci z Hamrů mají vepředu šikovný kluky a když hráli hosté po zemi, tak nám dokázali zavařit. Nám dnes vůbec nevycházela výstavba, spousta nevynucených chyb, zpracování míče jak od zdi. Do šancí jsme se moc nedostávali, nicméně na konci jsme měli ještě další 3 gólové situace. I když to dneska nebyl nejlepší výkon, urvali jsme to silou, to je důležitý. Syky se vrátil a osobní hodnocení 2+1 poukazuje, že i v 70 letech je platnej. Snad Hamry unaví ve středu Křováky, třeba remízka by byla bezva (smích).




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - F. Sysel [-] , J. Zelinka [-] (70. S. Vlach [-] ) , J. Benda [-] (60. V. Rohovský [-] ) , J. Kolouch [-] (83. S. Švestka [-] ) - D. Jonáš [-] , T. Gondek [-] (70. D. Doležal [-] ) , D. Rous [-] (60. L. Doležal [-] ) , M. Sýkora [-] , Z. Vaněk [-] - L. Vokurka [-] -

FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - P. Vašek [-] , J. Zábranský [-] , F. Chlubna [-] , V. Kříž [-] - M. Zalaba [-] (76. P. Špinar [-] ) , D. Russ [-] , L. Sýs [-] , L. Střecha [-] - L. Krejčí [-] (54. I. Vashkeba [-] ) , P. Danko [-]

ŽK: 8. L. Vokurka , 43. F. Sysel , 56. Z. Vaněk , 66. D. Jonáš , 84. M. Sýkora - 8. F. Chlubna .
Hráči zápasu: M. Sýkora - D. Russ .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - KOLOUCH David (N), PINKAVA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hamry budou určitě houževnatý týmem, přesto všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích