3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov doma zdolal Radostín B


Branky


19

Fotbalisté Věchnova si připsali proti Radostínu B domácí výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V rámci 8. kola III. Třídy Žďárského okresu se střetli Věchnov s rezervou Radostína. Mírným favoritem zápasu byla domácí jedenáctka, která už 6 kol nepoznala porážku a zato Radostínu se v sezóně nedaří, kdy si zapsal 5 proher v řadě. Domácím se vstup do zápasu podařil. Ještě se příchozí diváci neposadili na lavičky a už se mohli radovat. Ve čtvrté minutě si na krásný centr naběhl Vojta Kroupa a ránou pod břevno poslal domácí do vedení. O další krásnou fotbalovou chvilku se postaral hráč minulého kola Tomáš Kolbábek, které použil staré pravidlo, které hovoří o tom, že když nevíš co s míčem tak jej kopni na bránu. Jeho střela orazítkovala tyč a jen centimetry připravili levého beka o radost. Další fotbalový moment předvedl Jakub Smolík, který s přímého kopu vyprášil Homolovy rukavice. Po neproměněných šancích se dostali ke slovu hosté a z první velké šance se jim podařilo vyrovnat. Ve 24. minutě se z rychlého protiútoku k odraženému míči dostal Kadlec, a tím vyrovnal na 1:1. Ve 38. minutě se mohli hosté dostat do vedení, kdy se po nedomluvě brankáře Uhlíře s Daliborem Kolbábkem mohli hosté radovat z pokutového kopu jenže střela z penaltového puntíku ohrozila maximálně veverky za bránou Filipa Uhlíře.

Domácí rozhodli až ve druhé půli

V druhé půli se opět otěží chopili domácí a byli fotbalovějším týmem, jenže šance se tvořili pomálu ještě s neúspěšností v jejich koncovce. První velká šance spatřila světlo světa v 53. minutě po rozehrání rohového kopu se v hlavičkovém souboji prosadil Jirka Bílek a jeho pokus na poslední chvíli odvrátila obrana hostí do bezpečí. O deset minut později se parádní střelou zaskvěl Jakub Smolík s jeho střelou si, ale Homola Poradil. Na druhou domácí gólovou radost si museli domácí fans počkat do 70. minuty, kdy se po nezjištné přihrávce Zonygy, střelou k levé tyči Miloš Svoboda radoval z druhého zásahu v letošní sezóně a oslavil tak i narození svého druhého syna. No a o čtyři minuty později si pánové z gólového scénáře role vyměnili, kdy si Miloš Svoboda ligově zpracoval dlouhý míč od Huláka, patičkou přistrčil Ondrovi Zonygovy a ten bombou pod břevno zvýšil na 3:1. Hosté dostali možnost snížit a to v 82. minutě, kdy se v samostatném úniku Láznička vyhnul i brankáři Uhlířovi, ale zakončením bylo prachbídné. V 88. minutě ještě mohli navýšit skóre domácí, kdy si na přihrávku Petra Soudka naběhl střídající David Starý a střelou ve skluzu bránu minul. Po uplynutí 90 minut sudí Myniu utkání ukončil a Věchnov si tak připsal pátou výhru v sezóně a sedmé utkání v řadě bez prohry.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Starý David: Za mě jasná výhra, byly jsme lepší i když síla Radostína byla v rychlých protiútocích a my jsme je našimi chybami dostávali do hry. Druhá naše bolest je neproměňování šancí. Už minulý týden s Ujčovem jsme spálili co šlo a dneska kdyby nám tam spadlo vše tak jsme o půlce mohli vézt 4:1. No musíme na koncovce zapracovat, protože příští týden v Březí by se to mohlo nevyplatit to spalování šancí.




Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - T. Kolbábek [-] , J. Bílek [-] - P. Soudek [-] , V. Hulák [-] , V. Kroupa [-] , J. Smolík [-] - P. Kučera [-] , D. Kolbábek [-] , M. Svoboda [-] (77. D. Starý [-] ) , O. Zonyga [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - Š. Pták [-] (57. K. Kučera [-] ) , D. Krča [-] (73. V. Ambrož [-] ) , J. Koudela [-] , T. Kadlec [-] , R. Večeřa [-] , P. Gregar [-] (57. M. Láznička [-] ) , J. Svoboda [-] , L. Dvořák [-] , D. Invald [-] (32. A. Kališ [-] ) , L. Invald [-]

ŽK: 44. T. Kolbábek - 25. D. Krča , 28. L. Invald .
Hráči zápasu: F. Uhlíř .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: MINYU Ivan - KOLBÁBEK Dalibor (N), KOZEL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Něco podobného bude k vidění i ve Věchnově. Domácí také zvítězí

Tip: výhra domácích

20. 9. 2022 22:58
Výhra domácích

Tip: výhra domácích