2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov zdolal vedoucí Měřín B


Branky


45. P. Borovský (p.) , 54. K. Šenkýř
21

Fotbalisté Jimramova si připsali proti Měřínu B další domácí výhry a připravili o první porážku vedoucí tým tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru z penalty dostali do vedení

V 7.kole přivítali domácí na svém hřišti, které bylo poznamenané několikadenním deštěm a předchozími šesti zápasy béčko Měřína, které zatím prochází soutěží zcela hladce a po právu je na prvním místě tabulky. Utkání se hrálo za chladného, ale slunečného počasí. Domácí nastoupili v nekompletní sestavě poznamenané několika absencemi/zranění/ a mnozí co nastoupili nebyli zcela OK. Trenér vědom si síly soupeře naordinoval hru ze zabezpečené obrany a spoléhal na brejky a standartní situace. Hned ve 2.minutě po rychlém protiútoku a přihrávce zprava před branku spálili domácí tutovou šanci. Hosté potvrzovali svou kvalitu, hráli velmi dobře kombinačně s náběhy po stranách, na Měřín neobvykle důrazně, místy až tvrdě, což domácí překvapilo, ale postupně se otřepali a také v soubojích přitlačili. Hosté hráli hodně přes vysokého Krčála, který hlavou výborně míče sklepával nebo rozehrával na nabíhající hráče. Velkou šanci měli hosté ve 28.minutě, kdy střela z 22ti metrů se odrazila od břevna před brankovou čáru a domácí obránci byli rychlejší a míč uklidili do bezpečí. Domácí hráli dozadu opravdu důsledně a čekali na svou šanci, několik protiútoků jim nevyšlo, ale šance se naskytla ve 45.minutě po hrubé chybě hostujícího obránce, který nesmyslně fauloval Zbytovského vybíhající ze šestnáctky a byla z toho penalta. Po chvíli váhání si vzal míč hrající trenér Borovský a bombou k pravé tyči otevřel skóre utkání.

Domácí si výhru pojistili

Do druhého poločasu tak domácí nastoupili povzbuzeni brankou do šatny a pokračovali ve stylu hry z 1.poločasu. Hosté ještě přitlačili, ale akce likvidovala již na šestnáctce pevná obrana domácích výborně organizovaná kapitánem Dvořákem. Bojovný výkon korunovali domácí v 54.minutě, kdy po akci na pravé straně se v šestnáctce prosadil důrazný dorostenec Šenkýř a propasíroval míč k levé tyči 2 : 0.

Domácí se ještě více zatáhli a bojovali na doraz. Hosté měli dvě velmi dobré šance, ale branku netrefili. Domácím se trochu ulevilo po vystřídání Krčála se kterým měli hlavně ve vzduchu velké problémy. Hosté postupně stále více otevírali hru, upustili od kombinace a nakopávali dlouhé míče do šestnáctky, což domácím více vyhovovalo než rychlá kombinační hra po zemi a co prošlo jistě stahoval jistě chytající brankář Černý. Hru hostí začal stále více podporovat i výborně hrající brankář Sysel a tak se domácím naskytlo několik šancí, ale už chyběly síly na jejich zužitkování. Přestože hosté hráli výborně a není divu, že vedou tabulku, fotbal se hraje na góly a ty jim tam tentokrát nespadly. Všichni domácí hráči zaslouží velkou pochvalu za bojovnost a nasazení a výsledkem byly zasloužené tři body a také cenné zkušenosti pro dorostence, kteří mužstvu pomohli. Tvrdě hrané utkání bylo na mokrém terénu těžké i pro rozhodčího Bajera, který uplatnil své dlouholeté zkušenosti a utkání odřídil velmi dobře.Domácí se o zaslouženou radost podělili s fanoušky a nezbývá jim než se připravit na asi ještě těžší utkání proti VM „C".



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, hráč a trenér: S přibývajícím věkem jsem se naučil respektu k soupeři, takže můžu v klidu říct, že benfika olé byla jedno z nejlepších mužstev, které k nám za poslední dobu přijelo. Také je potřeba říct, že nám asi míň vadil rozbitý terén. Na druhou stranu bylo to šesté utkání za víkend a tak bych řekl, že až zase tak hrozný to nebylo. Navíc odkládat už není moc kam...První půle byla ve znamení územní převahy hostů, ale skvěle hrající obrana resp. hra dozadu všech hráčů, hostům žádné velké šance nedovolila. V závěru poločasu si Zbyťák zkušeně došel pro pentli, ale hned přišlo a máme tu problém pánové...Spolehlivý exekutor Tošák si na lavičce v klidu popíjel poličský samoser a tak nakonec padla volba na toho nejméně spolehlivého. No prdel mě cvakala, že bych skřípnul desítku drát, ale zavřel sem oči a narval to na kasu, klaplo to (smích) . Ve druhé půli jsme přidali rychle druhý gól, a i když hosté byli nadále nebezpeční a my jsme využívali okének v čím dál víc otevřené obraně hostí, dobré obrany a výborní brankáři už změnu skóre nepřipustili. Zatím jsem chválil hosty, ale neměl by zapadnout i náš nejlepší podzimní výkon a pochvalu zaslouží všichni hráči. Jsou to cenné, ale poctivě vydřené body. V zápase to občas zajiskřilo, ale po špílu jsme si všichni podali ruce, po sprše, pivu a klobáse si popřáli štěstí do dalších zápasů a tak to má bejt...jen ten Syky chyběl, tak ho zdravím aspoň touto cestou. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť a DYCKY JIMRAMOV

TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr: Když jedeme do Jimramova, tak prostě chčije a je blato (smutný smích)... Sice se říká, že pro všechny stejný, nicméně nám kombinace malého hřiště a kluzkého povrchu opravdu nesedí. Oba góly padly klasicky po našich chybách. Horko těžko jsme se dostávali do vápna, situace jsme neřešili dobře. I když šancí pár bylo, poprvé jsme se nedokázali prosadit. Říkal jsem klukům, že to přijde, teď se akorát musíme oklepat a soustředit se na příští týden.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
O. Černý [-] - M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , T. Gregor [-] (88. D. Halva [-] ) , V. Dostál [-] (80. J. Sedlák [-] ) - L. Zbytovský [-] , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] , K. Šenkýř [-] - P. Borovský [-] , O. Nyshkur [-] (76. M. Gregor [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - F. Sysel [-] , D. Jonáš [-] , J. Benda [-] - T. Gondek [-] , S. Vlach [-] , D. Doležal [-] (80. J. Kolouch [-] ) , L. Řezníček [-] , M. Matoušek [-] , L. Vokurka [-] - J. Krčál [-] (60. J. Zelinka [-] )

ŽK: 64. Z. Novotný , 67. K. Šenkýř , 89. J. Sedlák - 18. S. Vlach , 30. D. Jonáš .
Hráči zápasu: K. Šenkýř - J. Benda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BAJER Josef - NOVÁK Jakub (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Řezníček
Tip experta: výhra hostů

Očekávám těžké utkání, ale máme dobrou formu a potvrdíme ji i v Jimramově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

V posledním kole jsme změřili síly právě s Jimramovem. A pokud nebudou údernější směrem dopředu, nebude to stačit ani na bod.