Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 11:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Ujčově se nedohrál. Dohrávku vyhrálo Velké Meziříčí C


Branky


19

V dohrávce zápasu Ujčov Velké Meziříčí C zvítězil hostující tým zásluhou skvělé první půle

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první půli

Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek utkání vyšel lépe hostům, které poslal v 5. minutě do vedení Chalupa - 0:1. V 17. minutě pak navýšil skóre zápasu Chodák a favorit zápasu tak vedl 0:2. Hosté byli při chuti a ve 22. a 24. minutě to bylo zásluhou Krejčího 0:4. Hosté v tu chvilku byli jednoznačně lepším týmem. Domácí celek se začal pomalu probouzet a ve 38. minutě snížil na 1:4 Hanák. Skóre prvního poločasu pak uzavřel svou druhou brankou v zápase Chodák - 1:5. Hosté tak měli jednoznačně blíže k dalšímu vítězství a navýšení bodů v čele kompletní podzimní tabulky. 

Domácí pouze snížili

Když v 55. minutě zvýšil Pospíšil na 1:6 vypadalo to na naprostý debakl. Hosté ale s vědomím náskoku polevili, čehož využili domácí ke snížení. Nejprve se prosadil v 71. minutě svou druhou brankou v zápase Hanák a v 81. minutě přidal další branku Ryba, který tak snížil na 3:6. Konečnou podobu utkání pak udělal v 89. minutě Josífek - 4:6.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Oskar Jančík vedoucí mužstva:Zápas proti Velmezu byl v 5.min ukončen po souboji našeho obránce Jakuba Štourače s hostujícím útočníkem Smejkalem. Nezaviněný střet způsobil hráči hostí vážné zranění v obličeji a nakonec skončil v nemocnici. Utkání se dohraje v náhradním termínu. Chtěl bych panu Smejkalovi popřát co nejrychlejší uzdravení a doufejme že podobné situace se nám začnou vyhýbat obloukem.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - V. Šikula [-] (46. D. Nedoma [-] ) , J. Nedoma [-] (56. J. Večeřa [-] ) , P. Mareš [-] , P. Kuda [-] (28. P. Mitáš [-] ) , J. Hanák [-] (71. P. Ryba [-] ) , Z. Josífek [-] , J. Štourač [-] (56. R. Čuhel [-] ) , M. Loukota [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

FC Velké Meziříčí C
M. Kučera [-] - L. Smejkal [-] , O. Šlapal [-] , O. Chodák [-] (50. T. Šlitr [-] ) , J. Krejčí [-] (75. J. Dočkal [-] ) , E. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (46. M. Řepa [-] ) , D. Šlapal [-]

ŽK: 55. P. Mareš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BEDNÁŘ Daniel - UHLÍŘ Lukáš, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Velmez C má mančaft na okresní přebor. Proto III. třídou proletí jak nic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jan Dolníček
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než tipovat výhru Velmezu zatím nezaváhali a nebude tomu tak ani teď.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů