4:3
(0:2)
26. M. Kocman (p.)
41. J. Ungr
85. M. Routa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

8.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Chyňava uhrála cenné tři body.


Branky


57. M. Lhoták , 63. M. Husák , 90. M. Lhoták , 92. M. Čermák - 26. M. Kocman (p.) , 41. J. Ungr , 85. M. Routa
0

Chyňava doma přivítala hosty z Osova. V minulém kole s Osovem remizovali. Do dnešního zápasu šel tým Chyňava pro tři body,podpořit je v tom velký přišel i velký počet fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty.

Zápas v Chyňavě vedl rozhodčí Jan Blažek. Domácí chtěli doma uhrát tři body. Hra byla tvrdá a bylo vidět i několik faulů, hned v desáté minutě dostal žlutou kartu domácí kapitán Tomáš Trávnička. Hosté z Osova byli v prvním poločase aktivnější což se projevilo dvěma góly, první padl ve dvacátéšesté minutě od hráče Michala Kocmana a druhý dal ve čtyřicátéprvní minutě Jan Ungr. V prvním poločase již žádný další gól nepadl. Střely na obou stranách z větší části létaly mimo branku. V prvním poločase se dvakrát střídalo, jednou na straně domácích, kdy kapitána Tomáše Trávničku vystřídal Jaroslav Pivoňka a na straně hostí ve čtyřicátépáté minutě vystřidal Michala Kocmana hráč Jan Rajský. Po odpáskání první půle se do šaten odcházelo za stavu 0:2 .

Tři body doma.

Druhý poločas začali hru vést hlavně domácí z Chyňavy. Jejich hra se změnila a dostávali se více do šancí. První střela, která šla za záda brankáře Marka Valkouna, padla až v padesátésedmé minutě. Trefil se Marek Lhoták, šest minut nato, v šedesátétřetí minutě, se trefil jeho spoluhráč Martin Husák. Za stavu 2:2 přišla šance pro hosty. V osmdesátépátí minutě se trefil Michal Routa. Osov vedl těsně před konec základní hrací doby 2:3 . Když běžela devadesátá minuta, tak se po přihrávce od spoluhráče dostal ke střele Marek Lhoták a dal svůj druhý gól v tomto zápase. Rozhodčí Blažek nastavil dvě minuty, které přinesly štěstí domácí Chyňavě. V devadesátédruhé minutě vítězství pojistil přesnou střelou Martin Čermák. Zápas skončil 4:3 a domácí mohli slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


Dnešní zápas pro nás byl důležitý. V poslední době se nám moc nevedlo. Tři body doma jsme potřebovali. Jsme rádi za tento výsledek.




Sestavy


SK Chyňava B
K. Řehoř [-] - Z. Steiner [-] , D. Steiner [-] , M. Lhoták [-] , R. Lepič [-] , M. Štětka [-] (47. M. Krmenčík [-] ) , L. Kosprd [-] (62. M. Husák [-] ) , M. Čermák [-] , M. Husák [-] , M. Kšír [-] , T. Trávnička [-] (25. J. Pivoňka [-] )

SK Osov
M. Valkoun [-] - J. Hošťálek [-] , M. Kocman [-] (45. J. Rajský [-] ) , J. Chvojka [-] - L. Švec [-] (59. P. Procházka [-] ) , M. Poluk [-] , T. Prokeš [-] , J. Ungr [-] - M. Routa [-] - J. Zbuzek [-] (72. K. Seidl [-] ) , V. Veselý [-]

ŽK: 10. T. Trávnička , 71. M. Lhoták , 82. D. Steiner - 52. T. Prokeš , 89. J. Chvojka .
Místo: Chyňava. Počet diváků: 63. Rozhodčí: BLAŽEK Jan - JELÍNEK Luboš (N), HOŠTÁLEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.