3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B porazil Hamry B


Branky


17

Fotbalisté Radostína B si připsali proti Hamrům B výhru 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Domácí ve 3.kole přivítali na svém hřišti rezervu Hamrů. Od úvodního hvizdu rozhodčího Doležala se hrál svižný a důrazný fotbal plný osobních soubojů. Domácí mančaft postupně získával převahu a začal se dostávat do slibnych šanci, které však spolehlivě likvidoval gólman Ptáček. Změnu skóre přinesla 26.minuta kdy Krčův roh propadl na zadní tyč, kde ho neomylně poslal do sítě Večeřa. Domácí byli na koni a snažili se přidat další branky. Velké emoce vyvolal na hřišti sporně neuznaný gól Dvořáka, který se dle názoru asistenta rozhodčího z týmu hostů nacházel v těsném ofsajdu. Další gól do půlky nepadl a domácí šli do kabin s jednogolovym náskokem.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhá půle začala stejně jako ta první tlakem domácího týmu, kterému ovšem brzy došly síly a otěže zápasu začali přebírat hosté. Nakopavanymi balóny zamestnavali domácí obranu, která ovšem dokázala odolat. Ve velké šanci selhal hostující Kolarik, který z malého vápna branku přestřelil. Klid do domácích řád přinesla až 90.minuta kdy po výborně zvládnutém brejku skóroval domácí benjaminek Pták. Konečnou podobu výsledku přidal v nastavení Koudela a domácí se mohli radovat ze zisku tří bodů.  


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Invald Lukáš: K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a přesně jsme věděli co chceme ze zápasu vytěžit. Cejtim, že nás fotbal opět baví a projevuje se to na výsledcích. Dnes to byl těžký zápas ale zvládli jsme ho a kluky musím opět pochválit. Příští týden přijede na poutove utkání tým z Křoví, takže další těžký zápas ale budeme chtít navázat na dosavadní výsledky a urvat body.




Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - D. Krča [-] (80. J. Koudela [-] ) , P. Gregar [-] (61. M. Láznička [-] ) , J. Svoboda [-] (46. P. Barták [-] ) , T. Kadlec [-] , R. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] (86. Š. Pták [-] ) , L. Dvořák [-] , P. Koudela [-] (61. V. Ambrož [-] ) , D. Invald [-] , L. Invald [-]

FC Hamry nad Sázavou B
M. Ptáček [-] - P. Danko [-] , L. Krejčí [-] (46. T. Novotný [-] ) , D. Hrstka [-] (71. A. Šabart [-] ) , J. Kolarik [-] , P. Špinar [-] (57. L. Sýs [-] ) , P. Vašek [-] , A. Zátopek [-] , V. Kříž [-] (46. M. Poul [-] ) , J. Sláma [-] , F. Chlubna [-]

ŽK: 6. R. Večeřa - 17. V. Kříž , 65. M. Poul , 85. T. Novotný , 87. J. Sláma .
Hráči zápasu: R. Večeřa .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - VEČEŘA Pavel (N), DUPAL Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Dominik Rous
Tip experta: výhra hostů

2:6, výhra hostů, Hamry majá formu a myslím si, že v ní budou pokračovat.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů