Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:30

8.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vižina si s Litní poradila i doma...


Branky


12. P. Černý , 25. P. Černý , 55. K. Bouček , 68. K. Bouček , 89. J. Ilko - 48. P. Kohout , 85. P. Kohout
0

Tým Vižiny sehrál druhý zápas s Litní. Stejně jako v minulém zápase Vižina vyhrála vysokým výsledkem, venku do branky soupeře poslali balon sedmkrát, týden nato doma dali pět gólů. Nyní jsou na  pátém mástě tabulky. Liteňští jsou se svými šesti body na sedmém místě, o bod před týmem Osov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra domácích.

Po úvodním hvizdu od rozhodčího Vlastimila Závory, který vedl tento zápas, se balonu ujal domácí tým Vižina. Hned ve dvanácté minutě padl první gól domácích, za záda brankáře Václava Jirkala ho poslal Pavel Černý. Po dalších třinácti minutách se opět trefili domácí. Do branky balon svojí střelou poslal ve dvacátépáté minutě opět hráč Pavel Černý. První poločas nám již více gólů nenabídl. Několik šancí měli i hosté z Litně, ale všechny jejich pokusy skončily buď mimo bránu, nebo si s nima bez větších problému poradil domácí brankář Martin Kareš. Do šaten se tedy po čtyřicetipěti minutách odcházelo za stavu 2:0 .

Druhá vysoká výhra Vižiny.

Druhý poločas nám nabídl také několik zajímavých situací. Hosté z Litně na hřistě ze šaten přišli s chutí hrát a získat aspoň jeden bod. Ve čtyřicátéosmé minutě se po krásné akci a ideální přihrávce trefil Petr Kohout za záda domácího brankáře Martina Kareše. Tým Vižiny se ale nenechal tímto gólem zastrašit, jejich cílem bylo získat doma tři body. Sedm minut po brance hostí, v padesátépáté minutě,  se trefil domácí Karel Bouček, který dal v minulém zápase na hřišti Litně hned čtyři góly. Bouček si připsal další trefu v šedesátéosmé minutě. Hosté z Litně přidali ještě jednu branku, v osmdesátépáté minutě přidal další gól Petr Kohout. Poslední branka padla těsně před koncem zápasu, v osmdesátédeváté minutě, trefil se Jaroslav Ilko. Rozhodčí ukončil zápas hvizdem v devadesáté minutě za stavu 5:2 . Domácí si z tohoto dvojzápasu připsali šest cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Vižina
Martin Micka: Druhý zápas proti Litni byl o poznání lehčí. Soupeř nám svojí docházkou značně ulehčil cestu za výhrou. Jsme rádi, že jsme v tomto dvojzápase získali 6 bodů a tím se posunuli do středu tabulky.




Sestavy


TJ Vižina
M. Kareš [-] - P. Černý [-] , D. Cvoreň [-] , T. Stupka [-] , J. Ilko [-] , K. Bouček [-] , P. Fiala [-] , M. Blovský [-] , A. Šebek [-] , M. Micka [-] , R. Bittara [-]

FK Liteň
V. Jirkal [-] - V. Los [-] , T. Neumann [-] , M. Kňažík [-] , T. Eliášek [-] , P. Kohout [-] , M. Berka [-] , J. Hájek [-] , M. Jílek [-] , M. Dufek [-] , R. Šindler [-]

Místo: Vižina. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZÁVORA Vlastimil - ŠKARDA Jan (N), BÁRTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.