Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liteň si doma výhru neurvala, Všeradice B si odvezli tři body.


Branky


0

Liteň v posledních zápasech body nebrala, doma chtěli vyhrát, ale ani tentokrát se jim to nepovedlo. Zápas skončil výsledkem 1:4 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů.

Zápas v Litni vedl rozhodčí Pavel Sekerka. Všeradice měli od začátku hrací doby jasnou převahu, ve třinácté minutě padl první gól. Za záda domácího brankáře Václava Jirkala se trefil hráč ze Všeradic B Milan Nájemník. Ve třicátépáté minutě dostal za faul žlutou kartu Martin Kulhavý ze Všeradic.  Do konce prvního poločasu žádná další branka vidět nebyla. Několik šancí bylo vidět na obou stranách. Všeradice většinou stříleli těsně mimo bránu. Šance liteňských skočili na kopačkách stopperů ze Všeradic nebo v autu. Do kabin se v poločase šlo za stavu 0:1 .

Všeradice B vezou domu tři body.

Ve druhém poločase padl první gól v padesátépáté minutě, podruhé se v zápase trefil Milan Nájemník ze Všeradic. Po třech minutách se snížil stav na 1:2,  když se v padesátéosmé minutě trefil útočník Litně Petr Kohout. Domácí se ale nemohli radovat ani minutu, ihned po rezehrání přišla přihrávka na Františka Anděla a ten vystřelil přesně do sítě. Mnoho dalších šancí vidět nebylo. Hosté více bránili a domácí se nemohli dostat k zakončení. Poslední branka padla pět minut před konečným hvizdem. V osmdesátépáté minutě se podruhé trefil František Anděl. Po devadesáti minutách hry byl zápas ukončen za stavu 1:4 . Liteň v příštím kole hraje v Chyňavě a Všeradice doma vyzvou hráče z Vižiny.



Ohlasy k zápasu



FK Všeradice 1932 B
Anděl František: Dneska jsme odehráli dobrý zápas. Mám radost, že jsme zvládli uhrát tři body. Doufáme, že v příštím kole uhrajeme znova tři.



Sestavy


FK Liteň
V. Jirkal [-] - V. Los [-] , T. Neumann [-] , M. Kňažík [-] , V. Rys [-] , P. Kohout [-] , M. Berka [-] , J. Hájek [-] , M. Jílek [-] , M. Dufek [-] , R. Šindler [-]

FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - J. Kácha [-] , R. Hruška [-] , M. Nájemník [-] , T. Kulhavý [-] , M. Augusta [-] , M. Kulhavý [-] , F. Anděl [-] , T. Anděl [-] , D. Bambas [-] , O. Silbernágl [-]

ŽK: 35. M. Kulhavý .
Místo: Liteň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEKERKA Pavel - BÁRTA Jan (N), KUNC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.