Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma přehrály Mohelnu


Branky


12

Fotbalisté Okříšek B si připsali proti Mohelnu cennou domácí výhru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácí chtěli po pěti zápasech bez výhry konečně naplno bodovat, dokonce se sešli k tréninku v krásném počtu, ale úvod zápasu patřil spíše hostům, kteří byli lepší na balónu. Na gól si fanoušci museli počkat až do závěru poločasu. Kdo se nemohl dočkat svého poločasového pivečka a odešel dříve, musel litovat. Nejprve se po centru odrazil balón k domácímu Vostalovi a ten si věděl rady  1:0. Jak bývá na podzim zvykem a už se stalo 5x, domácí hráči inkasovali v úplném závěru. Po chybné komunikaci v obraně Martin Dvořák vyrovnal 1:1. 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

V poločase měl šťastnou ruku při střídání domácí trenér. Poslal na hřiště Jana Bulanta, který se mu za šanci náramně odvděčil a do 65 minuty zařídil 3 branky. Nejprve si navedl balón na střelu a s pomocí teče domácí opět vedli 2:1 O chvíli později byl na konci kombinace po ose Trnka - Dočkal a s přehledem uklidil balón do prázdné branky 3:1. V 65 minutě stanovil konečné skóre Pařízek. Ten se dostal k balónu po střele Bulanta. V závěru si domácí hráči vedení pohlídali a díky druhé půli zaslouženě vyhráli. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Paděra Jiří, fanoušek: Za mě vyrovnaná první půle, druhá už byla zcela v režii SK. Skvělý zápas odehrál nejen Bulant, ale musím vyzdvihnout i Popeláře, který na svůj věk předvedl ve středu pole skvělý výkon




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Novotný [-] , M. Picmaus [-] (64. T. Beneš [-] ) , M. Hobza [-] (46. J. Bulant [-] ) , T. Trnka [-] , J. Popelář [-] (76. L. Zelenka [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (64. M. Pařízek [-] ) , M. Večeřa [-] (18. F. Teplan [-] )

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Kopeček [-] (71. M. Malý [-] ) , F. Žák [-] , Z. Hrubeš [-] , F. Meluzín [-] (62. F. Staněk [-] ) - P. Jeřábek [-] , M. Dvořák [-] , M. Kerndl [-] , P. Šanda [-] - J. Kavan [-] (42. V. Kolesa [-] ) , T. Jeřábek [-] (46. J. Dvořák [-] ) -

ŽK: 68. M. Pařízek .
Hráči zápasu: J. Bulant - M. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

U mužstva Okříšek se nikdy neví, jestli jim nevypomůžou nějací hráči z áčka. Přesto věřím Mohelnu, které mě výsledkově hodně překvapuje a hodně jim fandím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů