5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč přejela vedoucí Předín


Branky


3. J. Sirota , 17. D. Pipek , 22. D. Pipek , 42. J. Ludvík , 89. O. Vrbka (vl.) - 21. F. Dvořák
11

Fotbalisté Valeče si připsali proti Předínu na závěr podzimu cennou domácí výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

V prvním jarním utkání přivítali domácí zatím suveréna soutěže z Předína a jak již avizovali

před týdnem chtěli se na něho vytáhnout.    Na těžkém terénu se na gól nečekalo dlouho, hned ve 3.minutě se prosadili domácí,po centru Ondry Kopuletého ve skluzu pohotově skóroval Jan Sirota.V úvodu se hrálo více na půli domácí, hosté byli nebezpeční míči za obranu na rychlé útočníky a po jednom takovém měli vyloženou šanci,ale domácí brankář Macek bravurně zachránil a když v 17.minutě po rohu a pohotové přihrávce Jana Siroty skóroval Dušan Pipek, vypadalo to pro domácí dobře.Ovšem hosté se nevzdávali a ve 21.minutě již hostující útočník tváří v tvář proti brankáři nezáváhal a snížil  na 2:1.Domácí odpověděli hned o minutu později a po rohu se hlavou pohotově prosadil  sváteční střelec Dušan Pipek 3:1 a svým druhým gólem dal domácím klid.V dalším průběhu domácí přebírali iniciativu,byli aktivnější a do poločasu se prosadili ještě jednou,po chybě hostující obrany a dobré kombinaci domácích se prosadil další sváteční střelec Jan Ludvík a do kabin se šlo za stavu 4:1!

Domácí si výhru pojistili

Kdo čekal ve druhém poločase tlak hostů musel být zklamán. Domácí vědomi si náskoku kontrovali průběh a mnoho toho hostům nedovolili a co prošlo zlikvidoval spolehlivý brankář Macek,hosty nezastihl zápas v optimální formě a naopak domácí i po  prostřídání měli další šance, ale gól dali až z poslední akce kdy po centru dal gól Michal Dufek 5:1 a domácí mohli po výborném výkonu začít slavit a udělali pěknou tečku za povedným rokem a po zásluze slyšeli potlesk domácích věrných diváků!


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Trefili jsme sestavu,lépe jsme zvládli těžký terén,všichni hráči to odmakali a tradiční střelce zastoupily sváteční a odměnou je dobrý výkon a jasná výhra,co víc si přát




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] (62. M. Mašíček [-] ) , T. Pačinek [-] , D. Pipek [-] - J. Sirota [-] (69. J. Horký [-] ) , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] (81. T. Slatinský [-] ) , O. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] - J. Ludvík [-] (69. M. Dufek [-] ) , P. Zikán [-] (81. A. Diviš [-] ) -

Předín
V. Vídenský [-] - M. Šindelář [-] , P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] (69. E. Driml [-] ) , V. Hekrle [-] , M. Dohnal [-] (81. L. Michálek [-] ) , O. Vrbka [-] , V. Báňa [-] , K. Babor [-] (86. P. Svoboda [-] ) , R. Michálek [-] (46. D. Babor [-] ) , P. Šindelář [-] (46. V. Kos [-] )

ŽK: 52. T. Čech , 60. O. Kopuletý , 86. J. Horký .
Hráči zápasu: D. Pipek - P. Machovec .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - VALA Pavel (N), VELEBA Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Předín sice v minulém kole doma nečekaně zaváhal, ale tentokrát už překvapení nedopustí a z Valče si odveze všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů