1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma nestačil na Studenec


Branky


11

Fotbalisté Opatova si připsali proti Studenci další porážku a to v poměru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Opatov přivítal na svém hřišti Studenec. V minulém kole měl Opatov díky odstoupení Rouchovan volno. Studenec naopak dokázal zvítězit na půdě Mohelna 2:1 a byl favoritem i v tomto zápase. Oba týmy se potkaly v úvodním kole, ve kterém zvítězil Studenec po jediné brance 1:0. Zápas se hrál za nepříliš pěkného počasí. Nejpodstatnější věci se děly na začátku zápasu. Jako první šli v 7. minutě do vedení domácí, za které se trefil Matěj Šaroun - 1:0. Domácí celek se ale s vedení příliš dlouho neradovali, když v 10. minutě vyrovnal Libor Matějek - 1:1. Poté měli oba celky šance jít do vedení, ale nakonec se skóre do konce prvního poločasu již nezměnilo. 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Ve druhém poločase se dalo očekávat, že může rozhodnout zápas třeba jen jedna vydařená trefa. To se nakonec stalo v 62. minutě kdy poslal hosty poprvé do vedení Jan Holoubek - 1:2. Domácí celek se samozřejmě snažil o vyrovnání, ale to se mu nakonec nepodařilo, a tak závěrečná podzimní porážka Opatova dává jistě hodně k zamyšlení co zlepšit přes zimní pauzu. 



Sestavy


FK Opatov
J. Plaček [-] - L. Zbožínek [-] (74. P. Jirka [-] ) , R. Novotný [-] , F. Šinkovský [-] , M. Šaroun [-] , M. Řezáč [-] (52. M. Kravka [-] ) , S. Wasserbauer [-] , A. Švaříček [-] (86. J. Doležal [-] ) , M. Ježek [-] , M. Malík [-] , J. Tekal [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - J. Melkes [-] , P. Rousek [-] , J. Januška [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] (63. A. Štěpánek [-] ) , J. Strnad [-] (30. T. Suchánek [-] ) , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] (63. R. Kryštof [-] ) , M. Chalupa [-] , L. Matějek [-]

ŽK: 25. V. Kučerňák , 80. R. Kryštof .
Hráči zápasu: M. Šaroun - F. Hájek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - HORÁČEK Jakub (N), TUROŇ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov překvapí a nad Studencem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích