1:1
(0:0)
68. K. Mrňa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín se Studencem smírně


Branky


13

Fotbalisté Koněšína si připsali proti Studenci bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Derby + nadstandardní počasí + nadstandardní divácká návštěva = hezké nedělní odpoledne. Koněšín přivítal a svém hřišti Studenec a hned od úvodu byli domácí rozhodně aktivnější. Už v první minutě mohl dorážet Horký, ale k mladické nerozvážnosti se přidal i nedůraz v zakončení. V minutě desáté se míč poodrážel do vápna až k domácímu Konečnému, ale i jeho pokusu chyběla razance. Tři minuty poté ani Badurův pokus z hranice vápna nezamířil do odkryté branky. V polovině prvního dějství nevyzrál na hostujícího gólmana Chalupu ani Šibůrek, kterému mu jen vyprášil rukavice. Až pak se do první vážné příležitosti dostal hostující Rousek, ale ani ten nebyl úspěšný. Pět minut před pauzou nepořídil ani domácí Nováček, jehož pokus včasným vyběhnutím zmařil Chalupa, který tak po celý první poločas držel akcie svého mužstva stále v kurzu…tedy až do poslední vteřiny, kdy se při posledním zákroku zranil a musel o pauze vystřídat.

  

 

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Studenec po přestávkovém hned trojím střídání poněkud ožil a střídající Strnad se hned mohl zapsat mezi střelce, ale jeho hlavička z blízka mířila těsně vedle. Poté si další dvě své šance vytvořili domácí – nejprve Zahradníček po ostrém rohu Nováčka mířil hlavou jen do tyče a o dvě minuty později si první ostrý zákrok po střele Sýkory připsal studenecký Hájek. V polovině poločasu druhého se už ale skóre otevřelo – na polovině hřiště vyrobil školáckou chybu domácí Zahradníček a Studenec šel do rychlého brejku. Po ose Kučerňák-Strnad-Mrňa posledně jmenovaný rozjásal studeneckou část zaplněných ochozů – 0:1. Koněšín ale nesložil zbraně. Deset minut před koncem šli domácí 6na4, ale Nováčkova střela zůstala pod nohama Hájka. Domácí snajpr Nováček na Hájka nepřišel ani z jedovatého trestného kopu z hranice vápna pět minut před koncem. Už už se zdálo, že se Studenci podaří udržet nejtěsnější náskok až do konce tříminutového nastavení, zvlášť když si Hájek řekl o novou mramorovou sochu svým reflexivním zákrokem proti Nováčkovi takřka v poslední vteřině nastavení. Rozhodčí ještě nechal domácí zahrát následný roh…ten Badura posadil na hlavu Zahradníčka, který prolomil kouzlo vysochaného brankáře a stanovil skóre na konečných 1:1. 

 



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - K. Nováček [-] , J. Sýkora [-] , M. Konečný [-] , O. Šibůrek [-] , R. Badura [-] , J. Meczl [-] , S. Horký [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] (86. M. Moczár [-] ) , M. Pokorný [-] (60. R. Sobotka [-] )

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] (46. J. Strnad [-] ) - V. Kučerňák [-] (84. M. Dufek [-] ) , J. Nováček [-] , T. Nejedlý [-] (75. M. Chalupa [-] ) , R. Kryštof [-] (46. F. Hájek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , L. Matějek [-] (46. J. Januška [-] )

ŽK: 81. P. Zahradníček , 81. O. Šibůrek - 42. L. Matějek , 90. M. Dufek .
Hráči zápasu: M. Konečný - M. Chalupa , A. Chalupa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 18:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 19:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 16:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:23
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Derby, ve kterém zvítězí hosté.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 23:09
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

v derby se rozejdou remízou

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 09:51

Tip: výhra hostů