3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice vyzrály nad Okříšky B


Branky


13

Fotbalisté Čáslavic si připsali proti Okříškám B výhru v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Začátek zápasu patřil Šimkovým pokusům ze střední vzdálenosti. Vše končilo mimo branku. Domácí se však vedení ujali. V 11 minutě se zmocnili balónu po špatné nahrávce od lajny na střed hřiště, podnikli rychlý protiútok, který zakončil Růžička 1:0. Hosté pak přebrali iniciativu a po zbytek zápasu udávali tempo. Nejprve centr Zelenky zakončil Zeman hlavou vedle. O pár minut později zastavil Dočkalovu hlavičku po Jůzově rohu domácí obránce na brankové čáře. Vzápětí přišla prudká střela Zemana, gólman se štěstím vyrazil, dorážka Zelenky šla mimo. Domácí se prakticky nedostávali z poloviny, ale když se dostali tak to hořelo. V nadějné šanci se po narážečce ocitl Šimek. Byl sám před Trnkem, ale ve stoprocentní šanci selhal a trefil rohový praporek. Další a největší šance na srovnání v první půli přišla po krásné akci na pravé straně. Balón po lajně  poslal Teplan na Zemana, ten se zbavil obránců, střela Zelenky byla zablokována a odražený balón napálil z první Koreš. Už jsme se radovali, ale Belvončík robinsonádou radost překazil. Ve 38 minutě to bylo o 2 branky. Šimek se vyhnul ofsajdové pasti a samostatný nájezd s přehledem proměnil 2:0 Vzápětí mohl snížit Dočkal, další hlavička šla po standardní situaci a centru Večeři vedle. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas byl zcela v režii okříšské Benfiky. Domácím došla síla. Hned v úvodu se v nadějné šanci objevil Picmaus, ale Belvončíka tváří v tvář nepřekonal. To se povedlo Dočkalovi obstřelem domácího gólmana. Radost tentokrát překazil praporek pomezního. Zasloužená branka přišla v 65 minutě. Nejprve Belvončík s námahou vyrazil na roh střelu Zemana. Roh Jůzy se dostal k Bulantovi a ten snížil 2:1. Další šance ve vyhroceném závěru zůstaly nevyužity. Okříšky již hráli vabank a domácím se podařilo z brejku přidat pojistku po centru a hlavičce Hofnera. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: Sice jsme prohráli, ale dnešek byl oproti minulým zápasům od kluků odmakaný. Dobře se na zápas i koukalo. Klasicky škoda nevyužitých šancí a chyb vzadu. Závěrem a po vychladnutí bych chtěl říct, že nejhorší vizitka pro rozhodčího je to, že na něj nadávají úplně všichni.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - L. Mach [-] , M. Klika [-] , P. Růžička [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Růžička [-] , O. Bulička [-] , M. Šimek [-] , R. Bastl [-] , M. Rada [-] (46. J. Höfner [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , F. Koreš [-] , M. Zeman [-] , R. Dokulil [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (55. J. Bulant [-] ) , L. Zelenka [-] (71. D. Šinkovský [-] ) , M. Večeřa [-] , F. Teplan [-] (53. M. Picmaus [-] )

ŽK: 59. O. Bulička , 72. M. Šimek , 79. P. Růžička - 64. T. Dočkal , 73. T. Beneš .
Hráči zápasu: M. Růžička - M. Večeřa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, FILIPSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 18:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 19:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 16:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:23
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice si to doma pohlídají a zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 23:09
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 09:51

Tip: výhra hostů