2:1
(1:0)
83. V. Bence
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín nezaskočil ani Okříšky B


Branky


39. V. Kos , 86. F. Dvořák - 83. V. Bence
12

Fotbalisté Předína si připsali proti Okříškám B ve šlágru kola další výhru a nadále neztratili ani bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Domácí hráči byli po celé utkání lepším týmem. Nechyběla jim agresivita, bojovnost a šli výrazně více za vítězstvím než hosté. Vše začal v 7.minutě Báňa, střílel však vedle. V 17.minutě se řítil na Trnku Machovec, do střely se obětavě vrhl obránce Binka a zažehnal nebezpečí. Domácí byli i nadále lepší a po dlouhém autu propadl balón k Machovcovi , ten vystřelil, ale pozorný Trnka krásným zákrokem vyrazil na roh. Po špatné malé domů domácí vybojovali balón a hostující gólman se štěstím opět vyrazil na roh. Vzápětí se osmělili i hosté. Vojta Bence zkusil štěstí, ale střelou ze střední vzdálenosti pouze vyprášil rukavice domácího brankáře. Ve 39.minutě přišel první gól zápasu. Předínští zakombinovali, přišel centr do vápna a Kos krásnou hlavičkou poslal domácí do vedení.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začal šancí Šindeláře, jeho střela o pár centimetrů minula levou tyč. Hosté se snažili o vyrovnání. Největší příležitost měl Molák, samostatný nájezd chytil Frenc. Domácí měli několik příležitostí na rozhodnutí zápasu, ale buď se zaskvěl Trnka nebo měl i dobře postavenou branku. Vyrovnání přišlo v 83.minutě. Balón se po standardní situaci uklidil do branky Vojta Bence 1:1. Oba týmy nebyly smířeny s remízou. Štěstí se přiklonilo na stranu domácích. Trestný kop od půlky hosté neodvrátili, balón se dostal k Filipu Dvořákovi. Ten propálil Trnku a pouťové utkání rozhodl.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Moc dobře jsme věděli, že nepůjde o lehký zápas. První důvod byly předešlé výsledky Okříšek a jejich bojovnost. Druhým důvodem byla jasná výpomoc hráčů z A týmu. Do zápasu jsme dali snad úplně všechno, protože prohrát pouťové utkání je fakt špatný. Měli jsme dost šancí rozhodnout zápas, ale nakonec to zůstalo napínavé až do samotného konce.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] (90. P. Svoboda [-] ) , P. Machovec [-] (46. P. Šindelář [-] ) , V. Hekrle [-] , V. Kos [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , R. Michálek [-] , D. Babor [-] (85. E. Driml [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Novotný [-] , V. Bence [-] , V. Bulant [-] , J. Jůza [-] , P. Molák [-] (67. J. Packa [-] ) , L. Zelenka [-] , M. Večeřa [-] , T. Trnka [-] (58. M. Veleba [-] )

ŽK: 63. L. Zelenka , 78. J. Packa , 84. M. Večeřa .
Hráči zápasu: P. Frenc - M. Večeřa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - ŠIMKA Jaroslav, DĚDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj prvního týmu tabulky se druhým. Vyrovnané utkání, ve kterém o gól zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích