T. Čech 39.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč se Studencem nerozhodně


Branky


39. T. Čech - 87. P. Rousek
12

Fotbalisté Valeče si připsali proti Studenci jeden bod za remízu 1:1, když o výhru přišli v závěru zápasu 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V dalším kole přivítali domácí nebezpečného

soupeře a chtěli se vrátit na vítěznou vlnu po nepřesvědčivých výkonech a zlepšit herní projev! Začátek zápasu byl opatrný a vyrovnaný, postupem času domácí a v rozmezí 30.-38.minuty si vypracovali několik slibných šancí,ale brankou skončila až situace po rohu domácích kdy se míč vrátil k Tomáši Čechovi, ten si ho navedl na hranici velkého vápna a umístěnou střelou k tyči nedal brankáři šanci a poslal domácí do vedení!

Hosté dokázali vyrovnat v závěru zápasu

Druhý poločas nabídl trošku jiný obrázek,hosté přidali,byli aktivnější,více se hrálo na půli domácích,ovšem s vyjímkou střely kterou domácí brankář vytěsnil na tyč si žádné šance nevypracovali,domácí vyráželi do rychlých protiútoků,také bez úspěchu! A tak o dělbě bodů rozhodla situace kdy  hostující Rousek v 87.minutě na půlce hřiště nakopl spíš z nouze míč a ten zapadl k překvapení všech do branky domácího brankáře,který to nečekal a nestačil zasáhnout! Pro hosty šťastný bod a domácí po třetí po sobě naplno nebodovali a mají v dalších zápasech co napravovat!


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Na šance jsme vyhráli,ale hraje se na góly a tak jsme dva body ztratili,výkon znovu nebyl dobrý,plno nepřesností a lehkých ztrát!




Sestavy


SK Valeč
M. Ludvík [-] - J. Ludvík [-] , O. Kopuletý [-] , P. Chládek [-] (61. T. Pačinek [-] ) - T. Čech [-] , M. Mašíček [-] (46. F. Padělek [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] (71. J. Horký [-] ) , J. Kremláček [-] (71. M. Dufek [-] ) - D. Cabejšek [-] , P. Zikán [-] (77. . Syrový [-] )

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] , J. Melkes [-] (90. A. Václavek [-] ) , J. Nováček [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] (74. M. Chalupa [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (90. F. Hájek [-] ) , R. Turoň [-] (59. R. Kryštof [-] ) , L. Matějek [-] (59. J. Januška [-] )

Hráči zápasu: T. Čech - T. Nejedlý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - CEJNAR Maik, KRATOCHVÍL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Valeč si to doma pohlídá a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích