Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno porazilo Koněšín


Branky


13

Fotbalisté Mohelna si připsali proti Koněšínu důležitou domácí výhru nad Koněšínem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Mohelno přivítalo na svém hřišti Koněšín, který v minulé sezóně hrál okresní přebor, navíc v minulém kole přejel Slavice 12:3, a tak se dal očekávat kvalitní zápas! I z toho důvodu dorazilo bezmála 300 diváků.

Oba týmy nastoupily ve vysokém tempu, hned ve třetí minutě mohli jít domácí do vedení, ale domácí útočník M. Ondráček neproměnil vyloženou šanci, i tak to byl on, kdo se postaral o první změnu skóre, kdy v 23. minutě usměrnil hlavou míč do brány. Stav zápasu 1:0. Netrvalo dlouho a domácí své vedení navýšili, v 27. minutě se o to z přímého kopu zasloužil P. Jeřábek. Stav zápasu 2:0.

Do konce poločasu bylo k vidění ještě několik šancí na domácí straně, ale žádná v bráně neskončila. 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Začátek druhého poločasu nebyl nikterak koukatelný. Nakopávané balóny, téměř žádné šance. To se změnilo od 70. minuty, kdy domácí vystřídali 2 hráče a týmu dodali potřebný impuls. V 79. minutě se k rohu postavil F. Staněk, výborně našel domácího kapitána M. Dvořáka a ten bez zaváhání navýšil na 3:0. V 88. minutě navýšili domácí na konečný stav 4:0 a znovu to byl M. Dvořák, který se nejlépe zorientoval po centrovaném balónu a propálil vše, co mu stálo v cestě. 

Mohelno zaslouženě vyhrálo, celý zápas bylo jasně lepším týmem a Koněšín k ničemu nepustilo. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Světlík Jan, brankář: Před skvělou diváckou kulisou jsme podali výborný výkon, kde jsme soupeře k ničemu nepustili. Škoda zahozených šancí, kdy rozdíl skóre mohl být mnohem vyšší. Nula vzadu samozřejmě potěší. Teď je důležité si takový výkon přenést i na venkovní zápasy.




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - F. Žák [-] , M. Kopeček [-] , Z. Hrubeš [-] (46. L. Drápela [-] ) , F. Meluzín [-] - M. Kerndl [-] (70. F. Staněk [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Jeřábek [-] , P. Šanda [-] (80. J. Dvořák [-] ) - M. Ondráček [-] , T. Jeřábek [-] (70. P. Horký [-] ) -

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - M. Konečný [-] , S. Horký [-] , J. Sýkora [-] , O. Šibůrek [-] (68. J. Svoboda [-] ) , R. Feik [-] (46. R. Sobotka [-] ) , R. Badura [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , J. Meczl [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 68. M. Dvořák - 66. R. Badura .
Hráči zápasu: M. Kopeček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - ŠANDA Petr (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Mohelno má velkou marodku, ale tohle utkání zvládne a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích