Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B se Slavicemi nezaváhaly


Branky


13

Fotbalisté Rapotic B si připsali proti Slavicím  domácí výhru v poměru 4 :2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Po odstoupení Rouchovan ze soutěže, měly být aktuálně poslední Slavice snadným soustem. Domácí začali ve slušném tempu, dařily se kombinace a přicházely i šance. Už v 9.min. kopal trestný kop Němec , našel Matouška ml. a ten z voleje trefil 1:0. Z gólových pozic se postupně netrefili Němec, Šmarda, Tesař a Opálka. Němec dvakrát nastřelil tyč a břevno. Hosté zahrozili únikem ,kdy útočník těsně minul a hlavičkou do břevna. Ke konci poločasu protrhl domácí střelecké trápení Šmarda, kdy se samostatných nájezdů dvakrát přesně zakončil a v 43.min. se dočkal i Němec , po kličce brankáři do prázdné branky. Výsledek poločasu 4:0 byl pro hosty hodně milosrdný.

Hosté alespoň snížili

Do druhé části, snad pod vlivem výsledku, nastoupilo jiné domácí mužstvo, s myšlenkou , že se snad hosté dorazí sami. Ti nejprve snížili -  z nenápadné akce se prosadil útočník proti dvěma obráncům a za chvíli vydařenou střelou z 20 metrů. Najednou byly Slavice aktivnější a vytvořily si dostatek šancí dokonce i na otočení zápasu. Proti byl především domácí gólman Laš, který zlikvidoval nejméně tři tutové šance a další dvě střely vytlačil očima mimo brankovou konstrukci.



Ohlasy k zápasu


Druhý poločas se rapotickým nepovedl, ale za ten první jsou body doma zasloužené a vítězství se do tabulky počítá.
SK Slavice
Bednář Milan, trenér: První poločas nám bohužel nevyšel. Dostali jsme 4 góly. V druhé půli jsme se hodně zlepšili, snížili na 4:2 a kdybychom proměnili vypracované šance, mohli jsme brát i bod. Bohužel šance zůstaly nevyužity. Druhou půli jsme odehráli velmi dobře. Takhle musíme hrát pořád.



Sestavy


FC Rapotice B
T. Laš [-] - M. Šmarda [-] , V. Němec [-] , L. Konárek [-] , P. Tesař [-] (75. L. Man [-] ) , A. Chatrný [-] (60. A. Chatrný [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , D. Zahrádka [-] , P. Opálka [-]

SK Slavice
P. Kříž [-] (46. M. Soural [-] ) - Š. Tomek [-] , M. Svoboda [-] - M. Pohořilský [-] , T. Kaláb [-] - M. Hobza [-] , A. Svoboda [-] (75. M. Cejnar [-] ) - M. Fogaš [-] , R. Čudrnák [-] , P. Kopeček [-] , L. Hrbáček [-]

ŽK: 69. P. Opálka .
Hráči zápasu: M. Šmarda - M. Fogaš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - CHYTKA Šimon, MITÁŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Slavicím se nedaří a myslím si, že nevyhrají ani v Rapoticích. Dávám na výhru odmácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích